Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

LMBTQ-zsarolás: egy kottából játszik Fekete-Győr és az uniós biztos

Horváth K. József

2020.11.16. 13:43

Mintha a háttérben egy titkos karmester vezényelné Brüsszel és a honi ellenzék Magyarország számára hátrányos, sőt kifejezetten zsaroló kommunikációját.

Helena Dalli, az Európai Unió egyenlőségi biztosa azzal az elképzeléssel állt elő a minap, hogy az LMBTQ-jogok „tiszteletét” is az uniós támogatások kifizetésének feltételévé tennék. A máltai Munkáspárt politikusa a Politico.eu nevű portálnak nyilatkozva beszélt arról, hogy ezt a megkötést alkalmasnak tartja azoknak a tagállamoknak a megregulázására, amelyek nem alkalmazkodnak az uniós értékekhez.

Ehhez képest mivel lepte meg a nyilvánosságot Fekete-Győr András legfrissebb Facebook-bejegyzésében? Ez a nagyszerű pártvezető a hagyományos családmodell megerősítéséről szóló alaptörvény-módosítás tervezetén gúnyolódik, ami nem mond ki mást, mint hogy „az anya nő, az apa férfi, a házasság pedig egy nő és egy férfi kölcsönös elhatározásán alapuló szeretetközösség”. Ezek számunkra evidenciák, de nyilván nem véletlen, hogy például a Helena Dalli-féle felvetés is éppen ezt támadja. Illetve azt hangoztatja, hogy amely országok nem tisztelik az LMBTQ-jogokat, azok számára az uniós források lehívhatósága – a jogállamiság általuk meghatározott kritériumainak teljesítéséhez hasonlóan – akadályokba ütközhet.

Fekete-Győr pedig gunyorosan ezt írja: „Ma reggel arra ébredtem, hogy további alkotmánymódosítás is indokolt lenne:

A nagypapa csak férfi, a nagymama csak nő lehet.

A nagybácsi csak férfi, a nagynéni csak nő lehet.

A keresztapa csak férfi, a keresztanya csak nő lehet.

A sógor csak férfi, a sógornő csak nő lehet.

Orbán Viktor, hm?”

Fekete-Győr tehát más szavakkal ugyan, de hasonló tartalmú érzékenyítő propagandába kezdett, hogy minél nagyobb társadalmi nyomás nehezedjen a döntéshozókra, élükön a miniszterelnökkel. Dalli nyilatkozata után nem sokkal.

Fekete-Győr Momentumáról régóta tudjuk, hogy Soros György kottájából játszik. Az pedig egyáltalán nem meglepő, hogy a szélsőliberális elveket valló Helena Dalli szorosan kötődik a Soros-hálózathoz. Ha nem így lenne, talán el sem foglalhatta volna hivatalát.

Dalli például az év elején dicsekedett el Twitter-oldalán, hogy részt vett a Soros-féle Open Society egyik rendezvényén. Az Alapjogokért Központ kimutatásából viszont az is kiderül, hogy a tőzsdespekuláns zászlóshajójának Open Society European Policy nevű lobbiszervezete is kilincselt nála három alkalommal ebben az esztendőben.

Az, hogy ki a titkos karmester a háttérben, így már nem is érdekes. Hiszen azt az embert, aki vezényel, pontosan ismerjük.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére