Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Levágott disznófejjel üzentek a rendőröknek az Antifák

888.hu

2020.08.01. 11:30

Fel is gyújtották.

Már több mint két hónapja tartanak az erőszakos zavargások az amerikai Portland városában, ahol az Antifák új célpontja a helyi bíróság épülete, amelyet minden éjszaka megrohamoznak, megrongálnak és megpróbálnak felgyújtani. A csőcselék most szintet lépett és egyértelmű üzenetet fogalmazott meg a rendőrség számára.

A zavargók egy levágott disznófejet helyeztek a bíróság épülete előtt egy amerikai zászlóra, majd ráraktak egy rendőrkalapot, végül pedig felgyújtották az állat maradványait.

Az angol szlengben a rendőrökre szokás azt mondani, hogy „pig”, ami magyarul disznót jelent, tehát lényegében az Antifák azzal fenyegetőznek, hogy rendőröket fognak gyilkolni.

Az Antifák nagy valószínűséggel már korábban is hasonló akcióra készültek. Néhány héttel ezelőtt a portlandi rendőrök egy alvó malacot találtak a város utcáin.

A portlandi zavargók egyébként jól felszerelve vonulnak utcára minden este.

Az amerikai Igazságügyi Minisztérium nemrég közzétette, hogy a bíróság épületénél többek között pajzsokat, benzint, és Molotov-koktél elkészítéséhez használatos edényeket is lefoglaltak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére