Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A legújabb szokás a haladók között: betörni szerkesztőségekbe

888.hu

2021.07.14. 13:30

Haladó gondolkodás: nem tetszik a szerkesztőség munkája? Rohanjuk le őket!

 

Feministák támadtak egy osztrák szerkesztőségre, mivel szerintük rasszista megjegyzéseket tettek a Leonie-gyilkosság kapcsán (három afgán férfit vettek őrizetbe egy meggyilkolt 13 éves kislány ügyében).

Az Alerta Feminista elnevezésű csoport mintegy 20 csuklyás tagja a sajtószabadságra fittyet hányva megrohamozta az Oe24 című osztrák lap szerkesztőségét. A kritikus cikkek miatt felháborodott feministák a szeméttárolón keresztül hatoltak be az irodaházba, ahol a reklámértékesítési irodáig nyomultak, és ott több dolgozót megtámadtak.

Az aktivisták célja a szerkesztőség és a tévéstúdió elfoglalása volt,

de a rendőrség gyors fellépésének és az Oe24-alkalmazottak ellenállásának köszönhetően ez nem valósult meg.

 

Az eset nem egyedülálló, Magyarországon is többször megtörtént, hogy politikai célból szerkesztőségbe rontottak politikusok, aktivisták.

Érdemes visszaemlékezni arra, amikor Fekete-Győr András próbált ráijeszteni az Origo újságíróira, de az ellenzék jeles képviselői már az MTVA székházában is próbálkoztak, ahol Kunhalmi Ágnesre például egy ajtó gyakorolt nagy hatást.

Úgy tűnik, a „haladó” gondolkodás szerves része a szerkesztőségek lerohanása, ha azokban mást írnak, mint amit a baloldaliak gondolnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A csehekhez még nem indult meg az orosz kőolaj a Barátság vezetéken

Magyarországba és Szlovákiába viszont már igen, a MOL közbelépésének köszönhetően.

Magyarországra is megérkezett a kőolaj a Barátság vezetéken

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka óta folyamatosan érkezik kőolaj Magyarországra is a Barátság kőolajvezetéken, miután a Mol átvállalta az orosz fél által fizetendő tranzitdíjat. A belföldi ellátás a néhány napos szünet ellenére nem volt veszélyben, hiszen Magyarország több hétre elegendő tartalékkal rendelkezik – közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) csütörtökön az MTI-vel.

Kijev félelme a téltől

Kijev félelme a téltől

A zaporizzsjai atomerőmű elfoglalása után nő a félelem Ukrajnában, hogy a fűtési infrastruktúrájuk komplett orosz kézre kerül vagy megsemmisül. Zelenszkij kormányának most az lenne a legjobb, ha a tél beköszönte előtt vége lehetne a háborúnak, ők ezt egy ukrán győzelemmel képzelik el.

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Egész egyszerűen lekapcsolják az áramot és annyi, négy nap sötétség.

Még a tél és a hideg beállta előtt semmisítenék meg az oroszok harci kedvét az ukránok

Attól tartanak, hogyha tovább húzódik a háború, akkor Oroszország tönkre teszi az ország fűtési és energetikai infrastruktúráját.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére