Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lebuktatták Karácsonyt: Pasarétre költözhetett, amit vagyonnyilatkozatában nem tüntetett fel

888.hu - Ripost

2022.02.02. 10:40

A Ripost szerkesztőségébe olyan fotók érkeztek, mellyel végre kiderült, miért használja rendszeresen az Erzsébet-híd Budáról Pestre vezető buszsávját a budapesti főpolgármester! Karácsony minden jel szerint már a budai elitnegyedben, egy pasaréti ingatlanban él, ez azonban egyáltalán nem szerepel a vagyonnyilatkozatában.

 

A ripost azt írja, hogy az egyik olvasója Pasaréten, a Gábor Áron utcában már napokkal korábban felfigyelt a főpolgármester elhíresült autójára és ma reggel, amint a közeli 5-ös busz megállója felé ment sikerült is lefotóznia.

Mint ahogyan azt már többször is tapasztalhattuk, Karácsony Gergely már többször is megbukott azzal, hogy szolgálati autója a buszsávot használja. Felháborodott autósok fotózták le amint minden ezzel kapcsolatos szabályt megszegve az Erzsébet-híd Budáról Pestre vezető buszsávjában rendszeresen kikerüli azt a dugót ami már összeforrt a nevével.

Sokan nem értették miért is autózik reggelente Karácsony Budáról Pestre, hiszen hivatalosan 2015 óta zuglói lakos. Ekkor még ott volt polgármester és itt vett egy 444 négyzetméteres telken álló 115 négyzetméteres házat.

Eleinte innen járt be dolgozni, persze sofőrrel és nem biciklivel, mint ahogy eleinte híresztelte magáról.

Hogy csak néhány lépést kelljen sétálnia, minden reggel háza kapujánál várta a sofőr. Forrás: Ripost

 

Közben persze, ha összetrombitálták a fotósokat, dübörgött a hazug propaganda.

Budapest, 2019. október 17.Karácsony Gergely megválasztott fõpolgármester érkezik kerékpárral hivatalának átadás-átvételére 2019. október 17-én.MTI/Kovács Tamás

 

A ripost a következő jogosnak tűnő kérdést teszi fel:

De hogyan és mikor költözött szép csendben Zuglóról Budára a főpolgármester?

 

Egyik olvasójuk megírta nekik, hogy az elmúlt hetekben reggelente többször is észrevette Karácsony elhíresült „buszsávos” autóját Pasaréten. Ma reggel amint az 5-ös busz megállója felé ment a Gábor Áron utca és a Pasaréti út sarkán, mondhatni az orra előtt hajtott ki a kocsi Karácsonnyal egy elegáns ház kertjéből. Sikerült is lefotóznia a kihajtó autót.

Forrás: Ripost

 

Forrás: Ripost

 

Reggelente tehát már Pasaréten várja sofőr Karácsonyt, hogy aztán minden szabályt megszegve az Erzsébet híd buszsávján a Városházára „repítse”. Ez a magyarázata annak, hogy miért látják rendszeresen az Erzsébet-híd Budáról Pestre tartó buszsávjában pofátlanul elhaladni a dugóban kínlódó autósok.

Nagy kérdés, persze az is, hogy

miért nem szerepel ez az ingatlan Karácsony legfrissebb vagyonnyilatkozatában.

Itt továbbra is csak a 444 négyzetméteres telken elhelyezkedő, 115 négyzetméteres zuglói ingatlan van feltüntetve. Új elem a hétfőn napvilágot látott vagyonnyilatkozatban kizárólag egy siófoki üdülő, a pasaréti ingatlannak azonban nyoma sincs.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére