Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

László Imre már nem csak Mengelét és Mandelát keveri, a doktorijáról is hazudott

888

2020.06.30. 20:40

Baromi ciki már a gyurcsányista politikus. Kérdés csak az, hogy ezek után mikkel fog még előrukkolni László Imre.

László Imre, Újbuda DK-s polgármestere amellett, hogy a múlt héten Adolf Hitlert méltatta, majd a Heti TV-ben összekeverte az SS tisztjét, az auschwitzi haláltábor „orvosát”, Josef Mengelét, a Dél-afrikai Köztársaság első fekete bőrű elnökével, Nelson Mandelával, úgy tűnik, szándékosan ferdített el olyan tényt, amely a végzettségével kapcsolatos. A gyurcsányista polgármester egy Magyarországon nem akkredikált képzés elvégzését PhD fokozat megszerzéseként tünteti fel életrajzában – írja a Pesti Srácok.

A portál ugyanis észrevette, hogy a remek meglátású politikus az életrajzában a Newport University Econovum Akadémia PhD képzését úgy tüntette fel, hogy az a laikusok számára azt sugallja:

László Imre PhD fokozattal rendelkezik, holott ez úgy tűnik, nem igaz.
A bibi csak ott van, hogy az általa megjelölt intézmény nem ad olyan végzettséget, mint amit feltüntetett az életrajzában.
László Imre életrajza szerint az említett képzést 2008-ban végezte el az Econovum Akadémián, amely egy felsőfokú akkreditált képzés, de semmiképpen sem doktori fokozat megszerzésére alkalmas képzés
– olvasható a Pesti Srácok oldalán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére