Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lackner „nemkokainozó” Csaba közleménye saját ártatlanságáról

M. Kovács Róbert

2021.02.19. 18:00

Mindenkinek a józan eszére, belátóképességére bízzuk, mennyit hisz el és fogad be egy olyan embertől, aki – természetesen – soha sem szerepelt olyan videófelvételen egy kokainos zacskóval, aki mást látott a korábban számtalanszor közzétett felvételeken, annak a szeme nyilvánvalóan hazudik.

Mint megírtuk: a kispesti kerületi bíróság szerint bűnös rágalmazás vétségében Dódity Gabriella, amiért Lackner Csaba egyik posztja alatt „fehér porról” és „csíkokról” értekezett.

Ugye tudja mindenki, ki az a Lackner Csaba?!

Hát ő:

Nos úgy tűnik, hogy

az elsőfokú ítélet birtokában az ügyről évek kussoló és lapító Lackner Csabának hirtelen megjött a hangja.

Kiadott egy közleményt, amelyet változtatás nélkül közlünk, hogy mindenki eldönthesse: a szemének hisz vagy a baloldali politikusnak.

„A mai napon rágalmazás vétsége miatt a bíróság első fokon bűnösnek találta és megrovásban részesítette Dódity Gabriellát, a FIDESZ-KDNP önkormányzati képviselőjét, mert 2019 április 06-án becsület csorbítására alkalmas tényállításokat tett közzé velem kapcsolatban a Facebook oldalán. A képviselőasszony a tárgyaláson úgy nyilatkozott, hogy a vád tárgyává tett posztban egyértelműen arra utalt, hogy én kábítószert fogyasztok. Bár a jobboldali sajtó mindenhol azt emeli ki, hogy a bíróság elutasította a valóságbizonyítást, ennek indokairól nem tesznek említést. Dódity Gabriella a vallomásában nem tudott megjelölni olyan közérdeket vagy jogos magánérdeket, amely a büntetőtörvénykönyv szerint egyáltalán lehetővé tenné a valóságbizonyítást. Ráadásul az állításait a sajtóban csak posztja megjelenését és a büntetőeljárás megindítását követően (!!!) megjelent, többszörösen vágott, manipulált felvételekkel és közvetett tanúkkal szerette volna igazolni, amely a valóságbizonyítás elrendelése esetén is alkalmatlan lett volna az állításai igazolására. Én is sajnálattal vettem tudomásul, hogy nem rendelte a bíróság a valóságbizonyítást, mert az eljárás során én is szerettem volna bemutatni azokat a bizonyítékaimat – többek között drogteszteket, igazságügyi szakértői véleményeket – , amelyek bizonyítják, hogy Dódity Gabriella és a propaganda sajtó már több mint egy éve becsület csorbító, valótlan állításokkal harsogja tele a médiát velem kapcsolatban.”

A nyilatkozatot nem kommentálnánk, de azt

fontolgatjuk, hogy megalapítjuk a Vörös Vastag Arcbőr (VVA) díjat, csak még nem tudjuk, hogy elsőként kinek ítéljük oda a megtiszteltetést: Niedermüller Péternek, Jakab Péternek vagy Lackner Csabának...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor nyolc képet töltött fel Facebookjára

„Hajrá, Sárospatak” album a címe. Tekintsék meg a felvételeket.

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

A Moody's felminősítette hazánkat, különös, de a németek már tudhatják a vasárnapi választási eredményt, 80 éve született a „Császár”, a fiát kérdeztük róla.

Orbán Viktor bejegyzése Sárospatakról

Tanévnyitó a Tokaj-Hegyalja Egyetemen – írta Facebook-oldalára.

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Az alábbi írásban csokorba kívánom szedni a második, az RTL Klub független-objektív munkatársának moderálásával megvalósuló, előválasztási „vita” legfontosabb szólások és legnagyobb böszmeségeit – amilyeneket még „ország-világ nem látott”. A vállalkozás nem kicsi, hiszen a jelenlévők személye önmagbán garancia a színvonalas és korántsem demagóg párbeszédre.

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa a magyarországi egyház és Európa előtt álló feladatokról beszélt Erdő Péter bíborossal, akit magánkihallgatáson fogadott a Vatikánban majdnem két héttel az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjén tett budapesti látogatása után.

Orbán is aláírta... – Videó

Orbán Viktor: „Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak! Írja alá Ön is!” Új Facebook-videóval jelentkezett Orbán Viktor.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére