Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kunhalmi szerint amikor nyitást követelt a baloldal, akkor nem a nyitást követelte

888.hu

2021.03.12. 12:45

Hogy a KFT Elizabet című dalát idézzem: Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem.

 

De van még egy sor a dalban, amelyről szintén az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes jutott eszembe. Laár András ott azt énekli, hogy

a beszéd nem a te asztalod”.

 

Sokan támadják Kunhalmi Ágnest az ATV-s interjúja miatt, amelyben a minap azt mondta, hogy amikor a baloldali politikusok pár hete a nyitásról beszéltek, akkor valójában nem a nyitást szorgalmazták, mert az lehetetlen, még itt a vírus. Nincs azonban mit számon kérni ezen, semmi meglepőt nem mondott Kunhalmi Ágnes. Ugyanis már mindenki igazán tudhatná: ha a baloldali politikusok mondanak vagy tesznek valamit, amiről kiderül, hogy hülyeség, hazugság, bűncselekmény vagy valami hasonló, akkor azt nem úgy értették, nem úgy akarták, és nem is úgy volt. Ilyenkor a helyzet megoldásaképpen általában hazudnak egy akkorát, hogy az ATV stúdiójának fala adja a másikat – írja legfrissebb Facebook-bejegyzésében Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője ezzel kapcsolatban felsorolt néhány példát:
  • Ha Fekete-Győr András füstgránátot hajít a rendőrsorfalba = csak egy kis ártalmatlan füstgyertyácskát ejtett a lábakhoz.
  • Ha Baranyi Krisztina „mocskos zsidó befektetőről” beszél = kiáll a zsidóság mellett.
  • Ha Lackner Csaba kispesti szoci képviselő kokaint szárítgat egy házibuliban, és a 100 milliónyi lopott pénzről tart előadást = nem vagyunk benne biztosak, hogy Lackner van a képen. (Karácsonyék a választások után azért csak felismerték, hál’ Istennek.)
  • Ha Tóth Bertalan támadja a csokot, de azért később ő is felveszi a sokadik ingatlanjához = miért, mindenkinek jár, nem?
  • Ha Pikó András polgármester elbénázik egy beruházást, kicsúszik a határidőből, és ezért vissza kell fizetni az államtól kapott pénzt = a kormány kifosztja a kerületet.
  • Ha Gyurcsány megfenyegeti Vidnyánszky Attilát azzal, hogy földönfutó lesz = a szeretet nyelvén kell beszélni.
  • Ha Legény Zsolt fennakad egy csomagtartónyi csempészcigivel = nem tudom, hogy került oda, nem én vásároltam.
A végtelenségig lehetne folytatni a hazugságaikat, és ezek ismeretében Kunhalmi Ágnes is csak azt tette, amit ilyenkor kell: letagadta a letagadhatatlant. Ahogy a többiek is szokták – írta.

 

Sokan támadják Kunhalmi Ágnest az ATV-s interjúja miatt, melyben a minap azt mondta, hogy amikor a baloldali politikusok...

Közzétette: Kocsis Máté2021. március 11., csütörtök

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére