Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Korózs-díjat Hadházy Ákosnak, de azonnal!

888.hu

2021.01.09. 12:40

Nem voltak COVID-ban elhunytak a halottasházban.

Amikor Hadházy Ákos, független képviselő épp nem kórházakba akar betörni, akkor Facebook-oldalán tesz meg mindent a baloldal által elvárt halálkampány terjesztéséért.

A minap az ex-LMP-s politikus egy videót osztott meg a közösségi-oldalán, amelyen egymásra rakott nyitott koporsókban fekvő halottak láthatók a szentendrei halottasházban.

A videó készítője szerint ezek az emberek az otthonukban hunyhattak el, de vírusfertőzés miatt, ami szintén számos kérdést vet fel – leginkább azt, hogy lehet az, hogy ezek az emberek nem jutottak el a kórházba?

írta a bejegyzésben Hadházy.

Hadházy Ákos feliratot tart Orbán Viktor miniszterelnök napirend elott felszólalása alatt az Országgyulés plenáris ülésén 2019. október 21-én.

Az ügy kirobbanása után Fülöp Zsolt, Szentendre egyébként balos polgármestere kivizsgálta az ügyet. A szentendrei önkormányzat honlapján közzétett cikkben már a címben leszögezték:

„Nem voltak COVID-ban elhunytak a halottasházban”.

Kicsit beleolvasva a vizsgálat eredményébe azt olvashatjuk, hogy

a népegészségügyi hivatal képviselője a nyilvántartás alapján megállapította, hogy az ott lévő elhunytak egyike sem COVID-betegségben halt meg.

Mulasztásokat is találtak. A bejárásra az Országos Rendőr-főkapitányság munkatársai is megérkeztek, akik a videó miatt rémhírterjesztés, és félelemkeltés gyanújával indítottak nyomozást a videó készítője ellen. A szentendrei önkormányzat pedig azonnali hatállyal felülvizsgálja az üzemeltetővel kötött szerződést.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán reagált Hadházy halálkampányára:

Hadházy Ákos nem normális! Az akciója pedig aljas, undorító és kegyeletsértő! Hadházy összeesküvés-elméletében a kormány a főgonosz, aki a járvány ellen rosszul védekezik és eltitkolja a valódi helyzetet, de ő jön és leleplez. A halottasházban készült videót ennek bizonyítékaként hozta nyilvánosságra.

Hollik felhívta a figyelmet arra is, hogy ha kilépünk Hadházy beteg világából a valóságba akkor a következő a helyzet:

  • a szentendrei halottasházhoz a kormánynak semmi köze, annak fenntartója a baloldali vezetésű szentendrei önkormányzat,
  • a népegészségyügyi hatóság vizsgálata szerint az ott levő halottak egyike sem koronavírusban halt meg.

Hollik szerint a bocsánatkérés lenne a minimum.

Korózs-díjat érdemelhetne Hadházy ezért a performanszért.

A baloldal tavaly egész évben a védekezés ellen riogatott és úgy tűnik idén sem hagyják abba.

Emlékezetes, Korózs Lajos, MSZP-s képviselő az álmentős Németh Athinával promózta, hogy a kórházak kiürítése miatt 10-ből 9 hazaküldött beteg meghalt. Hamar kiderült, hogy a nő hazudik. Még mielőtt Korózs sztárt csinált volna Németh Athinából, Karácsony Gergely főolgármester párttársa, a párbeszédes Szabó Tímea is a nő állításaival riogatott a parlamentben.

A halálkampányból egyébként Karácsony is kivette a részét, ő ugyanis arra utalgatott, hogy valószínűleg sokkal többen veszítették életüket a járvány miatt, mint ami a koronavírus-statisztikában szerepel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére