Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kis magyar abszurd: folytatódik a kampányplakát-háború Kerepesen

M. Kovács Róbert

2021.04.19. 15:00

Előbb a balos sajtó hátulról-mellbe akciójával, most pedig egy „véletlenül” talált 30 centis, kidobott plakátdarabbal támadja a kerepesi ellenzék azt a Gyuricza László polgármestert, aki Karácsony Gergelyt és más ellenzéki politikusokat ábrázoló kampányplakátokat talált egy illegális szemétlerakóban a város zöldterületén. Egy a bibi: a polgármester viszont-vádaskodás helyett odament, és összeszedte.

 

Sokan mondhatnák: kit érdekel egy pitiáner politikai csatározás egy alig 10 ezer lelket számláló Pest megyei településen. Csakhogy a jelek szerint

a fideszes Gyuricza László vezette Kerepesen az elmúlt néhány napban lezajlott történések tökéletesen leképezik az országosan zavart keltő baloldali koalíció aljas, hátbatámadásokkal operáló taktikáját.

Mint megírtuk: Gyuricza László országosan ismertté vált, amikor a város egyik zöldterületén, a természetvédelmi körzet határától alig néhány méterre nagy mennyiségben bukkant a baloldali ellenzék politikusait, többek között Karácsony Gergely főpolgármestert ábrázoló, 2019-es választási plakátokra.

Arról is beszámoltunk, hogy ez után alig 24 órával az Átlátszó (majd a HVG is átvette; érdekesség: lényegében eddig egyik „lap” sem írt szinte soha Kerepesről...) két újságírója, akik egyértelműen köthetők a helyi ellenzék – hol az Ugró János, hol Friedrich Horst Springer neveket használó – „erős emberéhez”, megjelentettek egy teljesen egyoldalú írást arról, hogyan változtatta meg Gyuricza az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatát „antidemokratikusan”.

De itt nem ért véget a történet. A baloldali ellenzéki képviselőt igyekeztem szembesíteni Facebook-oldalán azzal, hogy egy

alantas politikai ellentámadás nem menti fel őt sem a saját zavaros cégügyei, sem az pitiáner politikai bosszú gyanúja alól.

Miután rám küldött néhány helyi balos trollt az ismeretségi köréből, akik sem érvekkel, sem tényekkel nem tudták cáfolni az állításaimat, Friedrich Horst Springer a demokrácia jegyében egyszerűen letiltotta a hozzászólási jogomat az adott témakörben, majd egy másik bejegyzésben úgy csinált, mintha nem is tudna róla... (Mondjuk ezt is vérprofin csinálta,... ja nem.)

Majd a vita másnapján, hétfőn reggel

„hirtelen” előkerült Kerepes határában egy 20 centis plakátdarab, ezúttal Gyuricza László egyik kampánymolinójából.

Azonnal meg is jelent egy bejegyzés a városlakók egyik zárt csoportjában azzal a felkiáltással, hogy lám-lám.

A kerepesi polgármester azonban a jelek szerint még meg tudja lepni az ellene aknamunkát folytató baloldali ellenzéket, ugyanis politikai ellentámadás helyett azonnal odament és intézkedett saját „illegális hulladéka” eltüntetéséről.

Így is lehet...

Vajon

a baloldali ellenzék megkérdezte, hogy amit helyettük szedett össze, azzal mi lett, vagy hogyan segíthetnének a zöldterületet csúfító szemét eltüntetésében?!

Ott a pont... természetesen nem.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Hosszú Katinka újabb aranyérmével megelőzte Cseh Lászlót az Eb-rangsorban

Soha rosszabb Eb-rajtot! A vegyes számokban szinte verhetetlen Hosszú Katinka újra odatette magát, tovább gyarapította eddig sem szegényes érmegyűjteményét, miután a a budapesti vizes Európa-bajnokságon 400 méter vegyesen nyert. Ráadásul az eleddig nem igazán reflektorfényben lévő, 17 éves Mihályvári-Farkas Viktória holtversenyben ezüstérmes lett.

Karácsony nem válaszol angol kérdésekre, ha nincs ott a tolmácsa

Karácsony nem válaszol angol kérdésekre, ha nincs ott a tolmácsa

A főpolgármestert ismét angolul kérdezték, de csak hallgatás és a helyszín pánikszerű elhagyása volt a válasz.

Világnap a homofóbok ellen, kemény vélemény Nyírtassról, egy soha nem volt doktori

Világnap a homofóbok ellen, kemény vélemény Nyírtassról, egy soha nem volt doktori

Hétfőre virradóan újabb részletekkel gazdagodott az a tudásunk is hogy miért olyan jó a „másság”. Eközben a Nyírtassiak is hallatták a hangjukat. Karácsony pedig sokadszorra is belefut a ténybe, hogy ő nem doktor.

Ma van a homofóbia elleni világnap, ünnepeljünk együtt!

Ma van a homofóbia elleni világnap, ünnepeljünk együtt!

Sokan nem is tudják, hogy milyen nagy napra virradtunk ma, ezért egy történettel és egy fotógalériával emlékeztetünk mindenkit, hogy „nem kell félni” a másoktól.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére