Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kezdődik az ujjal mutogatás: belső vizsgálatot indít az MSZP a kamuvideó miatt

888, MTI

2020.06.10. 10:31

Nem meglepő fordulat, hogy senki nem vállalja a felelősséget a baloldalon. A szocialisták szerint az a felelős, aki a videót készítette.

Belső vizsgálat indul az MSZP-ben a párt Facebook-oldalára felkerült videó miatt, amelyben egy magát mentősnek kiadó nő beszélget Korózs Lajos szocialista képviselővel – közölte az ATV.

A csatorna Start című műsorában Szakács László, az MSZP elnökhelyettese elmondta, hogy az MSZP-ben egy kommunikációs stáb döntött a videó elkészítéséről – írták.

A cikk szerint Szakács László arra a kérdésre, hogy ki a felelőse a videónak, azt válaszolta: az, aki előkészítette és elkészítette. Kijelentette továbbá, hogy lesz vizsgálat és felelősségre vonás a pártban, de szerinte nem Korózs Lajos követte el a hibát.

A szocialista elnökhelyettes száját olyan hiteles mondatok hagyták el, mint hogy: Korózs Lajos elkötelezetten, szakmailag magas színvonalon látja el feladatát – vélekedett, majd hozzátette természetesen: a képviselőnek nem kell lemondania a történtek miatt.

Az MSZP oldaláról azóta lekerült videóban egy nő azt állította, hogy mentősként dolgozik, és egyebek mellett a kórházi ágyak kiürítése után a rossz ellátás miatt elhunyt betegekről beszélt. A nőről kiderült, hogy semmilyen egészségügyi nyilvántartásban nem szerepel, az Emberi Erőforrások Minisztériuma ezért rémhírterjesztés miatt büntetőfeljelentést tett az ügyben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére