Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Két éve tudtuk meg: rémisztő képződmények vagyunk

Szabó József

2022.01.30. 12:50

Nemrég múlt kétéves Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármesterének magyar- és keresztényellenes kirohanása, így vettem a bátorságot és összegyűjtöttem mi történt azóta az erzsébetvárosi polgármesterrel.

 

Pontosan két évvel ezelőtt gyűlt össze többezres tömeg a VII. kerületi polgármesteri hivatal előtt, amit az erzsébetvárosi Fidelitas és Fidesz szervezett, Niedermüller Péter korábbi nyilatkozata miatt.

Erzsébetváros DK-s polgármestere ugyanis az ATV egyik műsorában arról beszélt, hogy szerinte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak „rémisztő képződmények”.

A DK-s politikus ezt találta mondani:

Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlölet valamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből, mondom csöndesen nektek.”

Niedermüller keresztényellenes kirohanása után is elképesztő kijelentéseket tett, így most csak a legérdekesebb eseményeket és elszólásokat szedtem csokorba.

Kezdésnek például ott van a Bitcoin-bányászás.

Emlékezetes, 2020 októberében rendőrök szállták meg az erzsébetvárosi önkormányzat épületét. Az ORFK tájékoztatása szerint lopás miatt vonultak ki. A HírTV azonban megtudta, hogy a hatóság emberei informatikai eszközöket foglaltak le, mégpedig Borka-Szász Tamás irodájából. Ugyanis kiderült kriptovaluta-bányászat történhetett a Niedermüller Péter hivatalában. Borka-Szász Tamás a rendőrségi akciót követően törölte Facebook.fiókját, és telefonját is hangpostára irányította. Nem csak a közösségi oldalairól távozott: bejelentette, hogy lemond a mandátumáról és a DK-s tagságáról is az ügy miatt. Niedermüller Péter a közösségi oldalán arról írt, hogy képviselőtársa elárulta. Egyúttal megerősítette, hogy valóban áramlopás történt az önkormányzat épületében. Niedermüller Péter úgy fogalmazott:párttársa baromságot csinált.

Vagy ott van még például a Gyurcsány-párti polgármester határvédelemmel kapcsolatban megfogalmazott (magas röptű) gondolatai, amit röviden így lehetne összegezni:

le kéne bontani a határkerítést,

Niedermüllernek a magyar válogatott és a magyarság ellen foglalt állást akkor is, amikor a magyarok úgy döntöttek, hogy nem térdelnek le a foci meccsek előtt.

Na pontosan ezért nem érdekel engem a magyar válogatott, szégyellhetjük magunkat. Ma este Budapesten jobb volt írnek lenni…”

– fogalmazott Erzsébetváros DK-s polgármestere.

Természetesen ezek csak ízelítők az erzsébetvárosi polgármester zseniális éveiből, ha például az is érdekli a kedves olvasót, hogy hogyan játszotta át a FreeSZFE-nek egy zene iskolának ígért ingatlant az itt tudja elolvasni, vagy ha arra kíváncsi

hogy hogyan kapott antirasszista díjat úgy, hogy közben lényegében magyarellenes mondatokat mond, azt itt tudja elolvasni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„A békefolyamat szempontjából negatív következményekkel járhat a területek elcsatolása”

„A békefolyamat szempontjából negatív következményekkel járhat a területek elcsatolása”

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken a Kremlben jelentette be, hogy Oroszország területe négy új régióval bővült. Mint ismeretes, az elmúlt napokban népszavazásokat tartottak a Donyecki és a Luhanszki Népköztársaságban, valamint Herszon és Zaporizzsja megyében az Oroszországhoz való csatlakozásról. A referendumokat a nemzetközi közösség nem tekinti legitimnek. Továbbá a hét elején szivárgásokat észleltek az Északi Áramlat gázvezetékeken, szabotázsakciót gyanítanak az ügy hátterében. A fejleményekről a 888.hu Kosztur Andrást, a XXI. Század Intézet vezető kutatóját kérdezte.

Orbán: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra

Orbán: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra

Ki kell bírni a próbatételeket és épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva az Úristenben, nem az áradatra, hanem mindig a partra figyelve – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Budapesten.

Donáth és Gyurcsány, avagy a bolsik Törpillája és a komcsik Hókuszpókja szkanderozik

Donáth és Gyurcsány, avagy a bolsik Törpillája és a komcsik Hókuszpókja szkanderozik

Donáth Anna hamarosan megszülető kisbabája miatt egy időre hátrébb lép a politikai nyilvánosságtól, azonban az anyai örömök előtt nem akarta nyom nélkül itt hagyni a politika porondját. Facebookján azt jelezte, hogy a Momentum az a párt, amely a jövőben a legerősebb lesz az ellenzéki oldalon. Övé lesz a vezető szerep.

Karácsony Gergely New York-i főtanácsadója szervezhette az amerikai finanszírozást a dollárbaloldalnak

Karácsony Gergely New York-i főtanácsadója szervezhette az amerikai finanszírozást a dollárbaloldalnak

A globális balliberális hálózat egyik kulcsszereplője szervezhette a magyarországi ellenzék amerikai finanszírozását a 2022-es választási kampányban – írja az Origo.

Orbán Viktor: Gondoskodunk az idősekről!

Orbán Viktor: Gondoskodunk az idősekről!

A miniszterelnök az idősek napjának alkalmából szólt a nyugdíjasokhoz.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére