Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsonyék megint rátelepednek a „politikamentes” SZFE-balhéra

Filipp Dávid

2020.10.22. 17:00

Ezúttal Szabó Rebeka, Zugló párbeszédes alpolgármestere hívja a híveket forradalmat csinálni.

A baloldaltól már megszokhattuk, hogy saját vélt vagy valós érdeke miatt bármit és bárkit megpróbál kihasználni és ez az SZFE-balhén is tökéletesen látszik.

Holnap, október 23-án a Színház- és Filmművészeti Egyetem ripacsai meglovagolva a nemzeti ünnepet készülnek is egy kis demonstrációval. Lesz majd egy kis felvonulás a „szellemi szabadság jegyében”, illetve beszédek is elhangoznak. A szokásos műsor.

Persze kérdés, hogy miközben a legtöbb megemlékezés országszerte elmarad, a színészpalánták, miért éreznek késztetést világjárvány idején tömegrendezvényt tartani, ezzel veszélyeztetve a résztvevők egészségét, de mindegy. Ez legyen az ő bajuk.

A vonulás Facebook-eseményében így fogalmaznak a rendezők:

„Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a megmozdulás a pártpolitikától elhatárolódik, így megkérünk mindenkit, hogy magánemberként vegyen részt az eseményen.”

A baloldali politikusok kedvéért megsúgom: ez azt jelenti, hogy nem szeretnék, ha a pártok rájuk telepednének.

Szövegértelmezési problémák azonban fel-fel tűnnek, ezúttal Karácsony Gergely párttársa, Zugló alpolgármestere, nem mellesleg a főpolgármester állatvédelmi megbízottja dobta meg az egyetemfoglalókat egy kis ingyenreklámmal.

A párbeszédes Szabó Rebeka ugyanis a közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a rendezvényre. A bejegyzés leglényegesebb mondata ez:

„A tüntetést az SZFE HÖK szervezi, pártpolitika-mentesen, és elsősorban a Színművészeti Egyetem ügyében. De azt gondolom, aki más csoportokért is szeretne kiállni, annak is ott a helye.”

 

A baloldal sosem a következetességéről volt híres, maradjunk annyiban...

Pártpolitika-mentes lesz az esemény, de egy politikus biztos tiszteletét teszi majd a „tömegben”, mégpedig Szabó Rebeka személyében.

Biztosak lehetünk benne, hogy kizárólag magánemberként lesz majd jelen. Semmi politika és jópofizás a potenciális voksok reményében.

Egyébként biztosak lehetünk benne, hogy az összes baloldali nagyszerű politikus feltűnik majd a vonuláson. Kivéve talán Hadházy Ákost, aki MTVA-székházat foglal majd (megint), de vele most a többiek aligha közösködnek miután felrúgta a szivárványkoalíció borsodi bilijét.

Természetesen nincs min meglepődni, hiszen minden magára valamit adó baloldali politikus Kunhalmitól Fekete-Győrig már meglovagolta a balhét, és úgy tűnik az utolsó bőrt is lehúzzák majd róla.

Nyerészkednek a baloldali pártok az SZFE-balhén

A múlt héten minden nap azzal állt ki az SZFE valemely hallgatója az elfoglalt egyetemi épület elé, hogy nem kérik és nem fogadják el politikai pártok támogatását demonstrációjukhoz. Nos, ezt már hét közben sem sikerült egyik baloldali pártnak sem betartani. A hétvégére viszont kicsúcsosodott, hogyan próbálnak meg politikai hasznot húzni a színészpalántákból a baloldali ellenzék [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére