Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony megint hazudott

888.hu

2021.09.21. 11:10

Karácsony Gergely kétszer annyit keresett adjunktusként 2008-ban, mint amennyiről a múlt heti nyilatkozataiban beszélt.

 

Egy múlt heti fórumon Karácsony Gergely azt állította a Médiaworks Hírcentrumának kérdésére, hogy nagyjából százezer forintot keresett.

Úgy tűnik azonban, hogy Budapest főpolgármestere, miként annak idején a nyelvvizsgájáról, most egykori fizetéséről is füllentett.

A Magyar Nemzet értesülései szerint ugyanis Karácsony Gergely adjunktusi fizetése már 2008-tól havi 218 ezer forint volt, vagyis több mint a duplája annak, amennyit a főpolgármester említett. Érdemes felidézni, hogy nem ez az első eset, hogy hazugságon kapták Karácsony Gergelyt.

A főpolgármester például – állítása ellenére – nem rendelkezett középfokú nyelvvizsgával, ami előírás lett volna egyetemi oktatói munkájához.

Az Oktatási Hivatal arra jutott: Karácsonyt jogszerűtlenül alkalmazta tanársegédként és adjunktusként a Budapesti Corvinus Egyetem, ugyanis hiányzott az ehhez szükséges nyelvvizsga és a doktorjelölti jogviszony. Más oktatóknál ugyanakkor nem találtak problémát. A főpolgármester az alkalmazása körüli botrányban először minden felelősséget a Corvinus Egyetemre hárított, úgy fogalmazott, hogy ő csupán végezte a munkáját, azonban azóta nem hajlandó érdemben megszólalni az ügyben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére