Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely elszólása: a budapesti lakásokban csökkenteni akarják a fűtést télen

888.hu

2022.06.29. 11:20

Magyarázkodni akart Karácsony Gergely az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, miután kiderült, hogy Brüsszel utasítására lejjebb veszik a világítást, nyáron a klímát, télen a fűtést a közintézményekben.

 

Ha 20 fokon fűtjük a lakásainkat, akkor sokat lehet megtakarítani.”

– így foglalta össze Karácsony Gergely az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, mit is jelent az a terv, amelyet az Energiacsúcson bejelentett.

 

Ez azt jelenti, hogy a főváros baloldali vezetése nemcsak a hivatalokban, hanem a Főtáv 240 ezer fővárosi fogyasztójánál is érvényesíteni akarja télen a fűtéscsökkentést. Mindezt Brüsszel utasítására – írja az Origo.

 

Karácsony Gergely közösségi oldalán jelentette be, hogy követik a fővárosban a brüsszeli direktívát, vagyis a budapestiekre hárítják a brüsszeli szankciók következményeit. Előbb kapcsolják le esténként a díszkivilágítást, de ami ennél is fontosabb, hamarosan a baloldali városvezetés dönti majd el, hogy a fővárosi intézményekben milyen hőmérsékletre fűthetnek, vagy hűthetnek az ott dolgozók. Ezt egészítette ki most Karácsony a lakások fűtésére vonatkozó elszólással.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére