Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely a buszsávban rövidíti a menetidőt

888.hu

2021.11.29. 08:25

Karácsony Gergely egy videó tanúsága szerint a közlekedési dugók okozta kaotikus helyzeten viszonylag könnyedén túlteszi magát, mivel autója ilyenkor a buszsávot használja.

 

A Karácsony Gergely autójáról készült videón jól látható, ahogy a főpolgármester (a sajtóban már többször bemutatott) gépkocsija folyamatosan a buszsávban közlekedik, miközben a munkába igyekvő autósok a hídon ácsorognak.

Karácsony Gergely tehát azon túl, hogy intézkedéseivel közlekedési káoszt idézett elő a fővárosban,

a jelek szerint még a KRESZ előírásainak betartására sem hajlandó, és a buszsávban közlekedve rövidíti le az amúgy elviselhetetlenül hosszú menetidőt.

Az már korábban kiderült, hogy miközben a jogosítvánnyal nem rendelkező főpolgármester az autósokat hergeli, ő maga szívesen veszi igénybe a pozíciójához biztosított gépkocsit, természetesen sofőrrel együtt. Többször előfordult, hogy facebookos videóit is a hivatali autójából tette közzé – írta meg az Origo.

Emiatt pedig érdemes visszaemlékezni, hogyan is okozott közlekedési káoszt Karácsony Gergely.

Mint köztudott, tavaly áprilisban a főpolgármester a pandémiás veszélyhelyzetből adódó felhatalmazásával élve saját hatáskörében meghozott döntésével váratlanul kerékpársávnak nevezte ki a Nagykörút egyik forgalmi sávját, ezzel jelentősen lassítva a belvárosi autós közlekedést. A döntésről sem a lakossággal, sem a civil szervezetekkel nem egyeztetett, így sokan nem tudták mire vélni az út közepére az egyik napról a másikra felvitt sárga csíkokat.

Idén nyár elején Karácsony tovább rontott a helyzeten azzal,

hogy több nagyobb fővárosi beruházást egyszerre kezdtek meg. Ekkor indult a Lánchíd sokáig halogatott felújítása, de komoly lezárásokra került sor a Blaha Lujza tér, valamint a pesti rakpart miatt is. Ezekkel az intézkedésekkel lényegében lehetetlenné tette az autós közlekedést Budapesten.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Észak-Korea győzelmet hirdetett a Covid felett

Kim Dzsong Un eltörölte a járvány miatti korlátozásokat.

Milák Kristóf országos csúccsal lett ezüstérmes

Milák Kristóf országos csúccsal lett ezüstérmes

Milák Kristóf országos csúccsal ezüstérmet nyert 100 méter gyorson szombaton a római úszó Európa-bajnokságon. A számot a román David Popovici világcsúccsal nyerte.

Határozott, migrációellenes üzenettel robbantotta be kampányát a Salvini vezette Liga

Olaszország jelképes helyszínein indította el választási kampányát a Matteo Salvini vezette jobboldali Liga, mely Lampedusán megvilágította a migránsok érkezési helyszíneként ismert kikötőt, Milánóban a közbiztonságilag veszélyes központi pályaudvart, Rómában pedig az adóhivatal és a nyugdíjintézet székházát péntek este.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére