Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony autóval is jobban szeret a bicikli úton közlekedni | Videó

888.hu

2022.01.17. 14:00

Újabb videós bizonyíték van rá, hogy Karácsony nem zavartatja magát ha a közlekedési dugókról van szó, simán végig megy autóval a buszsávban.

 

Egy újabb felháborodott olvasónk küldte el szerkesztőségünkhöz azt a videót, amely nemrégen készült, és ismét bizonyítja, hogy Karácsony Gergely a közlekedési dugók okozta kaotikus helyzeten viszonylag könnyedén túlteszi magát, autója ugyanis megint a buszsávot használja – írta meg az Origo.

A videóból kiderül, a főpolgármestert szállító (a sajtóban már többször bemutatott) autó folyamatosan a buszsávban közlekedik, miközben a munkába igyekvő autósok a hídon várakoznak. Karácsony Gergely ahhoz képest, hogy a legutóbbi hosszas magyarázkodás után sem vállalta a felelősséget, majd fegyelmit adott a saját sofőrjének, ismét a buszsávban közlekedik.

De nem ez az egyetlen kihágás, amit autóval elkövetett a főpolgármester,

Karácsony Gergely szolgálati kocsija múlt hét péntek reggel tilosban parkolt a Móricz Zsigmond körtéren. Erről Bohár Dániel számolt be, aki azt írta, hogy

a főpolgármesternek egy kampányrendezvényen volt jelenése, de elkésett, ezért a sofőrje szabálytalanul parkolt.

Az eset kapcsán a Ripost egyik olvasója eljuttatott egy videó felvételt, melyen az látható, ahogy Karácsony Gergely szolgálati autója éppen egy mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyen áll, szabálytalanul. A videóhoz mellékelt levél szerint a felvétel tavaly július közepén, a Pesti úton készült. Karácsony Gergely egy kampányesemény miatt érkezett ide a szolgálati autójával.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére