Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kamuvideós Korózs most a Covid-halottakkal viccelődött

888.hu

2021.06.15. 19:00

Mindig van lejjebb.

 

Az oltásellenes baloldal az elmúlt bő másfél évben mindent megtett azért, hogy hátráltassa a járvány elleni védekezést.

Emlékezetes, hogy mindennel bajuk volt, legutóbb a keleti vakcinák ellen hergelték a közvéleményt, petíciókkal és parlamenti határozatokban tiltották volna a keleti vakcinákkal való oltakozást.

A Drót.info szúrta ki, hogy a kamuvideókat gyártó és kamustatisztikákkal riogató Korózs Lajos MSZP-s országgyűlési képviselő az ATV-ben csinált viccet abból, hogy lélegeztetőgépre kötött honfitársaink közül sokan belehaltak a koronavírus-fertőzésbe.

Sok hónappal ezelőtt mondtam, hogy véleményem szerint minden oltás jobb, mint a lélegeztetőgép, mert sokkal nehezebb túlélni a lélegeztetőgépet”

– viccelődött a szocialista politikus.

Korózs Lajos ezután még nevetgélt is a viccnek szánt megjegyzésen.

Korózs Lajos volt az, aki a magát mentősnek kiadó Németh Athinából sztárt csinált. Videójukban a nő azt állította, hogy a koronavírus-járvány miatt tíz hazaküldött beteg ápolását vállalta el, akik közül kilencen kínok közt meghaltak. Rövid időn belül kiderült, hogy Németh Athina sem nem mentős, sem nem ápolt kórházból hazaküldött betegeket, és az egész egy nagy hazugság volt.

Később Korózs nem állt le, egy olyan ábrát osztott meg, amely

azt volt hivatott bizonyítani, hogy a koronavírus ma már a leggyakoribb halálozási ok Magyarországon.

Korózs hülyeségeire Ceglédi Zoltán, a korábban a momentumos Donáth Anna szakmai stábjában tevékenykedő politikai elemző hívta fel a figyelmet.

A kedvencem az alja: »Forrás: Eurostat 2016«. Lajos, egy négy évvel ezelőtti adatsorban mit keres az idei koronavírus?! Szerintem vedd le, mert visszaüt.”

 

Nem először fordul elő, hogy a baloldal ilyen stílusban beszél a járványban elhunyt honfitársainkról.

Tavaly májusban Arató Gergely, a Gyurcsány-párt frakcióvezető-helyettese egy televíziós interjúban azt bírta mondani, hogy

a halottak számában sem áll, sajnos, rosszul az ország.

A megnyilvánulásból érthető módon országos botrány lett, hiszen tökéletesen megmutatta, hogyan viszonyul a baloldal a közös védekezéshez, az emberi életekhez. Bár a frakcióvezető-helyettes megpróbálta megmagyarázni mondatait a közösségi oldalán, a kommentelők ezt nem fogadták el.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére