Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Péter időközben megszerette a mazsolát

Filipp Dávid

2020.12.21. 12:30

„Nem lesz gázáremelés” jobbikos módra.

Amint arról a 888 is beszámolt összenőtt, ami össze tartozik, Gyurcsány Ferenc elérte célját és sikerült egy akolba terelnie a teljes baloldali tömböt, jobbikostól momentumosig mindenkit.

Azon fölösleges fennakadni, hogy a Párbeszéd, az MSZP, az LMP és a Momentum is felsorakozott a bukott miniszterelnök mögött, mégiscsak egy ideológiai tőről metszették őket, de a Jobbik azért más kávéház, hiszen elvileg épp Gyurcsány eltakarítása miatt jöttek létre.

Van a Jobbiknak egy elnöke is, Jakab Péter személyében, aki ha épp nem krumplis zsákkal csinál magából bohócot, akkor előszeretettel szidalmazta Gyurcsányt, de úgy tűnik, hogy erről most le kell szoknia.

Februárban Jakab még arról beszélt, hogy többlistás konstrukcióra lenne szükség, cukrászdákat emlegetett. Szerinte az egyikben a nagy narancsos torta sül, míg a másikban valamilyen vegyes. Elmondása szerint jól kell kiválasztani az összetevőket, a mazsola például megosztja az embereket, ebben az esetben pedig

Gyurcsány Ferenc a mazsola, amit ő ki nem állhat.

Időközben azonban úgy tűnik, hogy sikerült megszeretni azt a mazsolát.

Az is előfordulhat, hogy Jakab neve nem tűnik majd fel a közös listán, legalábbis akkor biztos nem, ha a pártelnök következetes politikus.

Erről a HVG-nek adott interjújában beszélt. Pontosan idézzük:

hvg.hu: Akkor máshogy: el tudja azt képzelni, hogy ön és Gyurcsány Ferenc egy listán szerepel?

J. P.: Nem.

Nincs mit hozzáfűzni.

Haladjunk tovább!

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára arra hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom alapító nyilatkozatával ellentétes, hogy a párt részt vesz a Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett ellenzéki összefogásban.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom előtt álló elsődleges feladat a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból. A Parlamentben a mindenkori jobboldali kormány lelkiismerete kívánunk lenni

olvasható a dokumentumban.

Bónuszkérdés a végére:

Megtalálja-e a két képen elrejtett 8 különbséget?

Első kép:

Második kép:

Mi nem találtunk egyet sem.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére