Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Péter a pozícióért akár még a gárdamellényt is feladná Dorosz Dávidra

Prokaj Dávid

2021.06.13. 17:01

A bukott főpolgármester-helyettes korábban sokszor szólalt fel a jobbikosok ellen, ám az ÚjMúlt Kft. segítségével ez már egy szempillantás alatt válhatott meg sem történtté, és mára a közös összefogásuk is valóssággá vált.

 

Dorosz Dávid még 2013-ben, LMP-s képviselőként sem volt olyan nagy barátja a jobbikosoknak. Egyik este még be is ment az ATV Egyenes Beszéd műsorába Kálmán Olgához kipanaszkodni magát. Tudják, ahhoz a műsorvezetőhöz, aki a szakma csúcsának és a független-objektivitás megtestesítőjének tartottak sokáig, ámde végül hazatalált Gyurcsány Ferenc ölelő karjaiba a Demokratikus Koalícióba – ahová egyébként ténylegesen is tartozott.

Dorosz a műsorban elmondta mindennek a Jobbikot. Úgy fogalmazott:

Pintér Sándor és Orbán Viktor távcsővel figyelik azt, hogy a Jobbik szanaszét randalírozik a vidéki Magyarországon, és egész községeket, falvakat félelmít meg.”

Majd az LMP képviseletében azt írta, hogy a „jobbikosoktól és az általuk felheccelt tömegtől” kell megvédeni a falvakban élőket.

Vajon ma is így vélelkedik arról a pártról, amely most támogatásukról biztosítja őt? Hol vannak az elvek, Dorosz úr?

De folytassuk tovább. 2012-ben a Mandiner írta meg, hogy a blogjában úgy vélelkedett a Jobbik szavazóiról, mint „kilátástalan helyzetben lévő emberek, jövő nélküli fiatalok, akik jobb, biztonságosabb, egészségesebb, reménytelibb életet szeretnének”. Ehhez képest kifogásolta, hogy amit kapnak a pártjuktól, az nem más, mint

olcsó PR zászlóégetést, rasszista handabandázást, pincér jelmezben menetelő sörhasúak haknikörútját. Na meg persze a narancsos nagytestvértől lopott, vérvörös fejjel üvöltött »Nem leszünk gyarmat« kajabálást.”

Majd azzal folytatta, hogy eközben a Jobbikban „megy a helyekedés, osztozkodás 2014-re: a húsosfazék illata még a régi bajtársakat is egymás ellen fordítja….”

De ha már helyezkedés: Dorosz Dávid az, aki a karácsony gergely-i utat követve mindent bevállal, aztán azokat mégsem fejez be. Előbb otthagyta az LMP-t, és párbeszédes lett, majd megbukott a klímavédelemért felelős főpolgármester-helyettesi pozícióban, így lemondott. Karácsony ezt úgy kommentálta, hogy ő – talán magából is kiindulva – a pozíció helyett a munkát választotta. Ezek szerint a főpolgármester-helyettesi tisztség az ő értelmezésükben nem jelent munkát.

Ugyanis Dorosz eldöntötte, hogy a következő időszakban a kormányváltásért fog küzdeni. Kocsis Máté a lemondását úgy kommentálta, hogy: „átvezényelték a külföldi ügynököt”.

Nos, annyi biztos, hogy a kormány nem bukott meg azóta se, viszont nem tudni, több mint fél év alatt milyen eredményre jutott. Ez is bizonyíték, hogy az ellenék már 2020 év végén egy kampányidőszakot tervezett be 2021-re, miközben a kormány védekezett a vírussal szemben.

Az év elején a kormányt támadta azzal, hogy „nincs értékelhető oltási terve”, illetve hergelte az embereket a kínai vakcina ellen. Persze, áprilisban már azt közölte:

Megkaptam az oltást. […] Köszönöm az egészségügyi dolgozóknak és mindenkinek, akik fáradhatatlanul segítik az oltások lebonyolítását, miközben a járvánnyal is küzdeni kell”

 

De Dorosz volt az a személy, aki már 2012-ben a LMP-vel együtt megszüntette volna a TEK-et. Ha rajtuk volna, ez meg is történt volna, és nem lett volna az Európa-bajnokság előtt elfogva az a fiatal iszlamista srác, aki robbantgatásokra készült. Valamint ő társalgott és egyeztetett valamiről kedélyesen egy borbárban a telexes Dull Szabolccsal is, persze minden függetlenséget és objektivitást megőrizve.

Ez a személy mögé állt be az elvtelenséget már sokszorosan bebizonyító Jakab Péter, dacára annak, hogy Dorosz sose kedvelte mostanra már a szélsőjobboldaliságot kommunista szólamokra felcserélő társaságát. De persze mindent megtesz, hogy megkaphasson az előválasztás végére egy listás helyet.

Kéz kezet mos: mindenki meg szeretné kapni azt a helyet, amit kinézett magának.

Csak ne menjen félre az a puska, és elnyerhetik Karácsony Gergely és az Apró-család kegyét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Carlson: Ha a pedofília ellen vagy, akkor az egyesült Európa ellen vagy?

Nem akarom, hogy te beszélj a gyerekeimnek a szexről, ha mégis megteszed, lehet, hogy behúzok egyet, mert undorító – mondta Tucker Carlson, a Fox News sztárműsorvezetője a Mandinernek adott interjúban.

Nők mellé rakták a börtönben azt a transznőt, aki állítólag megerőszakolta az anyját

Nők mellé rakták a börtönben azt a transznőt, aki állítólag megerőszakolta az anyját

A transznemű YouTube-sztár, Chris Chant a vád szerint megerőszakolta 79 éves, demenciában szenvedő anyját. Mivel papíron nő, a börtönben is a nők közé került.

Jelentősen lemaradt Karácsony Gergely a népszerűségi versenyben Orbán Viktorral szemben

Pedig Gyurcsány Ferenc nagyon bízott benne, ő volt a baloldal nagy reménysége, de így vajon hogyan fogja meghálálni a belé fektetett bizalmat? Ha nem válik be, akkor tartalékként még bevethető az Apró-villa bohóca, Jakab Péter is...

A favágós Vágó István (DK) szerint röhejes a kormány Brüsszelnek címzett határozata

A favágós Vágó István (DK) szerint röhejes a kormány Brüsszelnek címzett határozata

A liberális politikusok a Jobbiktól az MSZP-n át a Demokratikus Koalícióig megdöbbenve szembesültek azzal, hogy a kabinet kormányhatározatban reagált az Európai Bizottság hazánkkal kapcsolatos jogállamisági jelentésére.

Itt az LMBTQ-érzékenyítés egy újabb fázisa: A herceg és a lovag

Itt az LMBTQ-érzékenyítés egy újabb fázisa: A herceg és a lovag

A V4NA nemzetközi hírügynökség beszámolója szerint a klasszikus tündérmeséken alapuló történetbe belecsempészték az LMBTQ-érzékenyítést, egy meleg királyfi és megmentője, a hős lovag segítségével. Bár a könyv elfogadásra is taníthatna, abban számtalan gyermekpszichológus és tudós egyetért, hogy a hagyományos dolgoktól való eltérés kicsi korban összezavarja a gyerekeket. A túlzott érzékenyítés pedig a nemi diszfóriával diagnosztizált gyerekek számát is drasztikusan növeli.

Milák Kristóf mestere a 888.hu-nak: Nagy nyomás volt rajtunk

Milák Kristóf mestere a 888.hu-nak: Nagy nyomás volt rajtunk

Az uszodának még a környékét is kerülni fogja néhány hétig Selmeci Attila. A frissiben olimpiai bajnoki aranyat és ezüstöt nyert úszó, Milák Kristóf mestere inkább otthon kertészkedik, megpróbálja bepótolni a tokiói felkészülés miatt az elmúlt egy-másfél évben elmulasztottakat. S persze a jövő feladataira készül, újratárgyalják az együttműködést tanítványával.

Érthetetlen, hogy miért támogatják Gyurcsányék a rasszista jobbikos jelöltet Szegeden

Érthetetlen, hogy miért támogatják Gyurcsányék a rasszista jobbikos jelöltet Szegeden

Ment a ciki magyarázkodás az ellenzéki politikusok részéről, de egyenes és őszinte választ nem sikerült adniuk az ATV Egyenes beszéd című műsorának kedd esti adásában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére