Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Péter a pozícióért akár még a gárdamellényt is feladná Dorosz Dávidra

Prokaj Dávid

2021.06.13. 17:01

A bukott főpolgármester-helyettes korábban sokszor szólalt fel a jobbikosok ellen, ám az ÚjMúlt Kft. segítségével ez már egy szempillantás alatt válhatott meg sem történtté, és mára a közös összefogásuk is valóssággá vált.

 

Dorosz Dávid még 2013-ben, LMP-s képviselőként sem volt olyan nagy barátja a jobbikosoknak. Egyik este még be is ment az ATV Egyenes Beszéd műsorába Kálmán Olgához kipanaszkodni magát. Tudják, ahhoz a műsorvezetőhöz, aki a szakma csúcsának és a független-objektivitás megtestesítőjének tartottak sokáig, ámde végül hazatalált Gyurcsány Ferenc ölelő karjaiba a Demokratikus Koalícióba – ahová egyébként ténylegesen is tartozott.

Dorosz a műsorban elmondta mindennek a Jobbikot. Úgy fogalmazott:

Pintér Sándor és Orbán Viktor távcsővel figyelik azt, hogy a Jobbik szanaszét randalírozik a vidéki Magyarországon, és egész községeket, falvakat félelmít meg.”

Majd az LMP képviseletében azt írta, hogy a „jobbikosoktól és az általuk felheccelt tömegtől” kell megvédeni a falvakban élőket.

Vajon ma is így vélelkedik arról a pártról, amely most támogatásukról biztosítja őt? Hol vannak az elvek, Dorosz úr?

De folytassuk tovább. 2012-ben a Mandiner írta meg, hogy a blogjában úgy vélelkedett a Jobbik szavazóiról, mint „kilátástalan helyzetben lévő emberek, jövő nélküli fiatalok, akik jobb, biztonságosabb, egészségesebb, reménytelibb életet szeretnének”. Ehhez képest kifogásolta, hogy amit kapnak a pártjuktól, az nem más, mint

olcsó PR zászlóégetést, rasszista handabandázást, pincér jelmezben menetelő sörhasúak haknikörútját. Na meg persze a narancsos nagytestvértől lopott, vérvörös fejjel üvöltött »Nem leszünk gyarmat« kajabálást.”

Majd azzal folytatta, hogy eközben a Jobbikban „megy a helyekedés, osztozkodás 2014-re: a húsosfazék illata még a régi bajtársakat is egymás ellen fordítja….”

De ha már helyezkedés: Dorosz Dávid az, aki a karácsony gergely-i utat követve mindent bevállal, aztán azokat mégsem fejez be. Előbb otthagyta az LMP-t, és párbeszédes lett, majd megbukott a klímavédelemért felelős főpolgármester-helyettesi pozícióban, így lemondott. Karácsony ezt úgy kommentálta, hogy ő – talán magából is kiindulva – a pozíció helyett a munkát választotta. Ezek szerint a főpolgármester-helyettesi tisztség az ő értelmezésükben nem jelent munkát.

Ugyanis Dorosz eldöntötte, hogy a következő időszakban a kormányváltásért fog küzdeni. Kocsis Máté a lemondását úgy kommentálta, hogy: „átvezényelték a külföldi ügynököt”.

Nos, annyi biztos, hogy a kormány nem bukott meg azóta se, viszont nem tudni, több mint fél év alatt milyen eredményre jutott. Ez is bizonyíték, hogy az ellenék már 2020 év végén egy kampányidőszakot tervezett be 2021-re, miközben a kormány védekezett a vírussal szemben.

Az év elején a kormányt támadta azzal, hogy „nincs értékelhető oltási terve”, illetve hergelte az embereket a kínai vakcina ellen. Persze, áprilisban már azt közölte:

Megkaptam az oltást. […] Köszönöm az egészségügyi dolgozóknak és mindenkinek, akik fáradhatatlanul segítik az oltások lebonyolítását, miközben a járvánnyal is küzdeni kell”

 

De Dorosz volt az a személy, aki már 2012-ben a LMP-vel együtt megszüntette volna a TEK-et. Ha rajtuk volna, ez meg is történt volna, és nem lett volna az Európa-bajnokság előtt elfogva az a fiatal iszlamista srác, aki robbantgatásokra készült. Valamint ő társalgott és egyeztetett valamiről kedélyesen egy borbárban a telexes Dull Szabolccsal is, persze minden függetlenséget és objektivitást megőrizve.

Ez a személy mögé állt be az elvtelenséget már sokszorosan bebizonyító Jakab Péter, dacára annak, hogy Dorosz sose kedvelte mostanra már a szélsőjobboldaliságot kommunista szólamokra felcserélő társaságát. De persze mindent megtesz, hogy megkaphasson az előválasztás végére egy listás helyet.

Kéz kezet mos: mindenki meg szeretné kapni azt a helyet, amit kinézett magának.

Csak ne menjen félre az a puska, és elnyerhetik Karácsony Gergely és az Apró-család kegyét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az Erdélyi Magyar Szövetség magyar neve miatt utasította el a törvényszék a pártfúziót

A Bukaresti Törvényszék azért utasította el az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) és a Magyar Polgári Párt (MPP) fúziójával létrejövő Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) bejegyzését, mert utóbbi hivatalos nevét magyarul is, románul is be kívánták jegyeztetni az egyesülő pártok – közölte vasárnap az EMSZ sajtóirodája.

Újabb Momentumos kamu, már a matek oktatásnál is a társadalmi igazságosság a legfontosabb

Újabb Momentumos kamu, már a matek oktatásnál is a társadalmi igazságosság a legfontosabb

Ezúttal a momentumos Hajnal Miklós ferdítette el a valóságot a közösségi oldalán. Olyan professzort akarnak felvenni egy egyetemre, aki a leírás szerint kulturálisan érzékeny és fenntartható matematikai pedagógiát követ. Az illegális migráció miatt megerősítik a német-lengyel határ ellenőrzését.

18 éves lett a Jobbik, balra át!

18 éves lett a Jobbik, balra át!

Köszöntsük nagykorúsága alkalmából Magyarország legelvtelenebb pártját.

Társadalmi igazságossággal foglalkozó matektanár kerestetik!

Társadalmi igazságossággal foglalkozó matektanár kerestetik!

Olyan professzort akarnak felvenni az egyetemre, aki a leírás szerint kulturálisan érzékeny és fenntartható matematikai pedagógiát követ. Fontos, hogy az állásra jelentkezők foglalkozzanak a méltányossággal és a társadalmi igazságossággal – a matematikai elvek és számok ismerete mostanra a jelek szerint másodrendűvé vált.

Ferenc pápa a földközi-tengeri migrációs helyzet megoldására szólított fel

Ferenc pápa arra kérte a nemzetközi közösséget vasárnap: vessen véget annak a gyakorlatnak, hogy a Földközi-tengeren megmentett migránsokat visszaküldi Líbiába és más, nem biztonságos országokba, ahol szavai szerint „embertelen erőszaknak” vannak kitéve.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére