Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab balesetet okozó sofőrje az Auschwitzban a győzelem jelét mutató jobbikos

888.hu

2021.02.23. 14:30

Méghogy megváltozott a Jobbik...

A Pesti Srácok (PS) számolt be róla a minap, hogy Jakab Péter, a Jobbik elnöke autóbalesetet szenvedett. A PS-nek a BRFK kommunikációs osztálya a következő tájékoztatást adta a karambolról:

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2021. február 22-én 14 óra 40 perc körül Budapesten, a XIII. kerületben, a Váci út 108. szám előtt egy gépkocsi nekiütközött az előtte megálló autónak. A baleset során személyi sérülés nem történt. A balesettel kapcsolatban az intézkedő rendőrök a balesetet okozó jármű vezetőjének helyszíni bírságot szabtak ki.”

Jakab a Facebook-oldalán számolt be a balesetről. Mint írta,

„ritkán adom ki a kormányt a kezeim közül, most útban a Parlament felé mégis megtettem. Hál’ Istennek senkinek nem esett baja. (...) Vigyázzatok magatokra az úton! Én is ezt teszem, visszaveszem a kormányt.”

Azóta kiderült az is, hogy a Skoda típusú, felső kategóriás autót Hajnády Kristóf vezette.

Hajnády 2014-ben szerzett országos ismertséget. Az atv.hu portál egy olyan képet közölt a füzesabonyi jobbikos képviselőjelölt férfiról, amelyen

az auschwitzi haláltáborban pózol, a győzelem jelét mutatva.

A képet maga Hajnády tette közzé a Facebook-oldalán.

A lap akkoriban arról is beszámolt, hogy Hajnády közösségi oldalán egyéb jelek is utaltak szélsőséges nézeteire. Példaképei között ugyanis egyebek közt Alfred Jodl háborús bűnöst is megnevezte, sőt Hitler egyik fotója is felkerült a Jobbik jelöltjének oldalára, amelyhez Hajnády azt kommentelte: „...majd segít a Füh... izé, szerencse.”

Az atv.hu cikkének megjelenése után Hajnády azt írta saját közösségi oldalára, hogy „nem kérek sem én, sem a Jobbik bocsánatot, és nem büszkeségből, hanem azért nem, mert nincs miért”. Egyes hírek szerint Hajnády Mirkóczki Ádám munkatársa, választókerületi stábjának tagja, és ebben a minőségében jobbikos országos vezetőkkel is találkozhat. Hajnády Mirkóczki sajtóügyeit intézi, jelen van minden fontos rendezvényen, sajtóeseményen, és intenzíven részt vesz a kampányban.

Amióta a Jobbik Gyurcsány Ferenc fennhatósága alá került, a párt igyekszik mindent megtenni azért, hogy lemossa magáról az antiszemita múltat.

De világosan látszik, hogy semmit sem változtak.

Jakab Péter továbbra is a legvállalhatatlanabb arcokkal veszi körbe magát, láthattuk ezt tavaly ősszel a judapestező Bíró László esetében is.

Kutyából nem lesz szalonna, ahogy a mondás tartja.

Kérdés, hogy a gazda, Gyurcsány Ferenc mit szól ehhez...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére