Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét bebizonyította az ellenzék, hogy képtelen együttműködni a kormánnyal

888

2020.09.04. 13:15

Nem ment el egy ellenzéki politikus sem a Nemzeti Választási Iroda elnökének kinevezése előtti konzultációra.
A törvények értelmében a Nemzeti Választási Iroda elnökét a miniszterelnök jelölésére a köztársasági elnök nevezi ki. A parlamentáris demokráciánk hagyományait szem előtt tartva azonban – annak ellenére, hogy a jelölés joga csak a miniszterelnököt illeti meg – előzetes konzultációt kívántunk tartani. Ezért tegnap a Miniszterelnökség nevében hétparti egyeztetést hívtam össze, amelyen meghallgattuk (volna) valamennyi párt, így az ellenzéki pártok javaslatait is

- számolt be Orbán Balázs parlamenti stratégiai államtitkár a Facebookon.

A politikus kifejti, hogy gyakorlatilag senki nem jelent meg az ellenzéki politikusok közül.

Az együttműködés és a normalitás teljes elutasítása jegyében a DK el se jött, s jól láthatóan a gyurcsányi retorziótól félő többi ellenzéki párt egyetlen épkézláb jelöltet sem tudott megnevezni, illetve egyetlen egy olyan általános szakmai követelményt sem tudtak vagy akartak meghatározni, amely alapján a miniszterelnök döntését segíteni lehetne

- írja.

Orbán Balázs szerint jól láthatóan újra ismétlődik a tavaszi menetrend, amikor hiába tárgyalna és működne együtt a Kormány, ők a saját kormányellenes radikálisaik által fogott tömörülés.

Kár érte!

-fogalmazott.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A budapesti szemétkáosz felelősei: Karácsony Gergely és a „Gyurcsány-fióka”

A budapesti szemétkáosz felelősei: Karácsony Gergely és a „Gyurcsány-fióka”

Kedd óta nem viszik el a szemetet Budapesten. A helyzet legfőbb felelőse Karácsony Gergely és multimilliárdos cégvezér haverja, Mártha Imre. Mártha korábban azzal került a hírekbe, hogy elképesztő luxusban él. A baloldali városvezetés annak ellenére nem képes kezelni a válsághelyzetet, hogy soha nem látott pluszbevétele van Budapestnek – írta meg az Origo.

Nemzetközi Energiaügynökség: csökkenteni kell az áramfogyasztást minden európai háztartásban

Az energiaügynökség szerint az európai háztartásoknak és vállalkozásoknak jelentősen csökkenteniük kell az energiafogyasztást, hogy a következő télen is megmaradjanak a tartalékok.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére