Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen évet zár Karácsony

888.hu

2021.12.31. 16:00

A 2021-es esztendőben volt minden: dugók, rakparti pihenő, Városháza-botrány és leégés a Gyurcsány-show-ban.

 

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, hivatásos Facebook-harcos számára is aktív év volt a 2021-es esztendő, de nézzük meg, mire jutott a balos politikus.

Miután Karácsony átvette a főpolgármesteri hivatalt, el is kezdhette volna a Lánchíd felújítását, de ő nem így tett, inkább kiírt egy újabb közbeszerzést, és várt. Majd amikor rájött, hogy valamit mutatni kellene a választóknak, gyorsan elkezdte a rekonsrukciót, és egyből le is betonoztatta a virágokkal teli Clark Ádám teret, biztos, ami biztos.

De ha már lúd, legyen kövér, gondolhatta Karácsony, hiszen amikor végre elindította az első felújítást, akkor egyszerre többet is útnak eresztett, például a rakparti pihenő parkosítását.

Ezek mellett elindult a Blaha felújítása is, és elkezdődött Budapest állóháborúja.

Autós dugók mindenhol, és ekkor még csak nyár közepe volt, amikor alapvetőn üres a város, de szeptemberben, a fővárosi élet beindulásával már eléggé kikészültek a fővárosiak.

Szeptemberben az ellenzék is aktivizálta magát, és elindította az előválasztást, azaz a Gyurcsány-show-t. Mindenki Karácsonyt várta befutónak, még Bajnai Gordon is beállt neki kampányolni, de valahol elfogyott a főpolgármester lelkesedése, és úgy döntött, hogy – miután elárulta szövetségesét – visszalép Márki-Zay Péter javára.

Ezzel kidobva körülbelül 500 millió forintot az ablakon, hiszen ennyit tapsolt el a Gyurcsány-show alatt a kampányára.

Ezek után már csak egyvalaki várta Karácsonyt: Anonymus. Nem hiszem, hogy a Városháza-ügyről külön be kellene számolni, hiszen az már mindenki előtt ismert. Ebben a botrányban is mindent tagad Karácsony, míg szépen lassan Anonymus bebizonyítja, hogy a balos vezető újfent baromságokat állít.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Mélyponton Joe Biden népszerűsége

Mélyponton Joe Biden népszerűsége

Egy friss közvélemény-kutatás szerint Joe Biden amerikai elnök népszerűségi indexe májusban hivatali idejének eddigi mélypontjára csökkent: az amerikai lakosság alig 39 százaléka elégedett a teljesítményével, és még a Demokrata Párt tagjainak körében is egyre növekszik az elnök tevékenységével kapcsolatos borúlátás.

Bukarestben a Sepsi tiszteletére szólt a székely himnusz

Bukarestben a Sepsi tiszteletére szólt a székely himnusz

Román Kupagyőztes lett a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, és kijutott a nemzetközi porondra, a Konferencia-liga selejtezőjében szerepelhet. A székelyföldi labdarúgóklub a bukaresti Giulesti Stadionban 2–1-re verte a Voluntarit. S bármennyire nem tetszett néhány román lap tudósítójának, a veszteseknek végig kellett hallgatnia a székely himnuszt a sporttörténeti győzelmet aratott Sepsi híveinek előadásában.

Az északír dominó

Az északír dominó

Hiába aratott két hete történelmi győzelmet Észak-Írországban az ír sziget újraegyesítése mellett síkra szálló baloldali–nacionalista Sinn Féin párt, a kormányalakítás továbbra is jelentős nehézségekbe ütközik. Észak-Írországban a társadalmi béke biztosítása érdekében kötelezően a választáson legtöbb szavazatot kapó katolikus és protestáns pártoknak kell koalícióra lépniük, azonban a protestáns Demokratikus Unionista Párt komoly feltételhez köti a kormányban való részvételt. A küszöbön álló turbulencia szinte garantált, ami könnyen jelentheti akár azt is, hogy az északír helyzet valódi dominó-hatást elérve az egész Egyesült Királyság felbomlásához fog vezetni.

Hiába akarja az EU, Scholz nem szankcionálja az oroszok miatt Schrödert

Olaf Scholz csütörtökön elutasította az Európai Parlament azon követelését, hogy Gerhard Schrödert szankcionálják, amiért nem volt hajlandó felmondani az orosz energetikai cégeknél betöltött vezető tisztségeket. A német kancellár optimista abban is, hogy a török ellenállás Finnország és Svédország NATO-csatlakozásával szemben leküzdhető.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére