Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így néz ki, ha Karácsony Gergely dolgozik?

888.hu

2021.08.27. 07:40

Karácsony Gergelynek csökkent a támogatottsága, úgyhogy újabb ígéretekkel száll be a Gyurcsány-show-ba.

 

Úgy tűnik, Karácsony Gergely megunta a facebookozást és a Deák Dániellel való vitatkozást, mivel csütörtöki programjába a kampány mellett egy kis főpolgármesterkedés is belefért. Húszperces sajtótájékoztatóján hozta is a baloldali városvezető szerepét, és mindenért, ami rossz vagy lassú, a kormányt hibáztatta, míg azt, ami valamiképpen sikernek vagy eredménynek mondható, a saját érdemeként magasztalta.

Legszembetűnőbb ígérete talán a 14 éven aluliak ingyenes utazása volt,

hiszen ez már az előző kampányában is központi helyet foglalt el. Most kijelentette, hogy szeptembertől nem kell bérletet venniük a fiataloknak.

Ez azonban már csak azért is sántít, mert

a főpolgármester-helyettes éppen pár nappal a nagy bejelentés előtt mondta el, hogy csődbe fog menni Budapest, ha nem módosítanak a költségvetésen,

így viszont nem a legbölcsebb döntés, ha a pandémia miatt is nehéz helyzetbe került tömegközlekedéstől vonnak el még több pénzt. Karácsony Gergely így megint a saját lába alól húzza ki a talajt, és amikor majd fájlalja a lábát, újra lehet a kormányzatot hibáztatni.

Az autós közlekedést segítő intézkedéseivel kapcsolatban pedig elég csak elolvasni Vitézy Dávid Facebook-bejegyzését, amelyből kiderül, hogy Karácsony az előző főpolgármester egyik olyan tervét vette elő, amelyet végül elvetettek, mivel hátrányosan érinti a villamossal utazó napi 300 ezer embert.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére