Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így kell ezt! Életfogytiglanra ítélték egy svédországi migránsbanda vezérét Dániában

M. Kovács Róbert

2020.08.28. 21:33

Két rivális bandatagot öltek meg egy svédországi afrikai migránsokból összeverődött banda tagjai Dániában 2019-ben. A ma megszületett ítéletben a bandavezért 25 évtől életfogytig tartó, két társát 25-, míg fiatalkorú társaikat 20 év szabadságvesztésre ítélték a dán „bandatörvény” alapján.

Nem minden skandináv államban finomkodnak a migránsbandák tagjaival, főként ha olyan súlyos bűncselekményt követnek el, mint a svéd főváros „bevándorlókerületében”, Rinkebyben működő „Haláljárőr” öt tagja.

A migránsbanda tagjai 2019 június 25-én a dán fővárosban állítottak csapdát a konkurens Shottaz tagjainak.

Egy autóból kipattanva automata gépkarabélyokból zúdítottak golyózáport riválisaikra.

A lövöldözésben az egyik áldozat 19 találatot kapott,

a másik férfit a combján érte lövés, hiába küzdöttek a mentősök az életéért, belehalt az ütőerét felszakító lőtt sérülésbe.

Az elkövetők ugyan elmenekültek és a leszámoláshoz használt autót is felgyújtották, de a helyszíni kamerafelvételek és a kocsiban talált DNS-nyomok alapján az együttműködő dán és svéd zsaruk

heteken belül beazonosították az elkövetőket és elfogták az akkor 21 éves Mohamed Alit, a Haláljárőr vezetőjét, a 19 éves Mansor Ismailt és a 24 éves Benjamin Owusu Afriyie-t valamint két 17 évnél fiatalabb társukat.

A gyilkosokkal szemben az elkövetés helye szerinti hatóságok folytatták le a büntetőeljárást, így a dán Glostrupi Járásbíróság döntött a sorsukról.

Nem is akárhogy!

Mohamed Ali (Fotó: polisen.se)

Mohamed Alit életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték, Mansor Ismail és Benjamin Owusu Afriyie 25 év börtönt kapott, a még most is fiatalkorú gyilkosokat pedig 20-20 évre ítélték.

Ismail Mansor (Fotó: polisen.se)

A svéd Aftonlbladet kissé szigorúnak értékelte az ítéletet, hozzátették, hogy

a dán büntető törvény 81. szakasza alapján a legszigorúbb büntetés szabható ki olyan bűnelkövetőkkel szemben, akiknél bizonyítható, hogy bűnbanda tagjai.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére