Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Hogy merik kétségbe vonni a kiváló magyar orvosprofesszorok erkölcsét, etikáját?”

Prokaj Dávid

2021.03.05. 19:30

Lukács Sándor, a Vígszínház színésze az Origonak adott interjújában adott hangot annak, hogy nem érti a baloldali ellenzék oltásellenességét.

 

A Vígszínház Kossuth-díjas vezető színésze hosszabb interjút adott az Origónak, melyben szóvá tette a baloldali ellenzék a koronavírus elleni vakcinákhoz való undorító hozzáállását, egészen pontosan az orosz és kínai védőoltások elleni hergelésüket.

Nem éti, hogy miért vonják kétségbe az olyan kiváló magyar orvosprofesszorok tisztességét, mint Merkely Béláét, Vályi-Nagy Istvánét vagy Szlávik Jánosét, akik megmondták, hogy igenis egyetlen mód az oltás.

Lukács Sándor a videóban megemlítette továbbá, hogy korábban az egyik ellenzéki pártnak a szóvivője „ál-humanista” módon azt mondta, hogy „a magyar embereket meg kell kímélni azoktól a vakcináktól”, amely még nem esett át az európai engedélyeztetésen.

Feltehetőleg Barkóczi Balázsra, a gyurcsányista szekta szóvivőjére gondolhatott (bár akár gondolhatott volna Gyurcsány-koalíció más pártjára is, hiszen sok különbség már nincs köztük), ugyanis ő hergelte a hallgatóságát az orosz vakcinák ellen még a tavaly év végén feltöltött videójában.

A felvételen arra ragadtatta el magát, hogy „putyini Oroszország kísérleti laboratóriumának” nevezte a saját országát, ha igénybe veszi a magyar kormány az oroszok által elkészített és legyártott koronavírus elleni védőoltásokat a pandémia elleni védekezés során, továbbá meg szeretné védeni a magyarokat attól, hogy „kísérleti nyulak” legyenek.

És még ők csodálkoznak, ha azt mondjuk rájuk, hogy oltásellenesek, valamint a vírusnak szurkolnak!

Egyébiránt azóta több európai uniós ország se vár már tovább az európai engedélyeztetésre, és a nemzeti szuverenitásukkal élve sarkukra állnak és egyeztetésbe kezdek önállóan az orosz vakcinákról – ahogyan Lukács Sándor is megemlítette a videóban.

Ne legyen kétségünk, idővel Kínával is le fognak ülni tárgyalni, csak ne legyen túl késő...

Továbbá a szerda napon írtuk meg, hogy Kunhalmi Ági és Fegyőr Andris is készül beadatni magának a kínai oltóanyagot a vírus ellen, miközben hat hete még vártak volna a brüsszeli vakcina szállítmányokra.

Vajon Barkóczi „úr” mit szól ahhoz, hogy az elvtársak megváltoztatták véleményüket, és már nem is olyan nagy probléma, hogy az országban már igénybe vehető a kínai és orosz oltóanyag?

Látja már maga körül a kísérleti nyulakat?

Lukács Sándor mindenesetre jól látja a helyzetet, miszerint a egyik oltóanyag se ártalmas, és úgy fogalmaz:

örülni kéne annak, hogy ilyen sokszínű a paletta”.

Azzal az állításával, miszerint az ellenzéki hozzáállást ő se éri, és csak „fölmegy benne a pumpa”, mélyen át tudjuk érezni.

A Vígszínház Kossuth-díjas vezető színészével készült teljes beszélgetést szombat estétől lehet majd megnézni az Origo honlapján.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Már megkapta az oltást a regisztráltak kétharmada Magyarországon

Eddig 4 millió 219 ezer ember regisztrált az oltásra, kétharmaduk (66 százalék) már meg is kapta az oltást – közölte a koronavirus.gov.hu pénteken.

Oroszország reagált Biden szankcióira: hazaküldte az amerikai nagykövetet „konzultálni”

Oroszország reagált Biden szankcióira: hazaküldte az amerikai nagykövetet „konzultálni”

A moszkvai külügyminisztérium közölte, hogy az amerikai szankciók minden körére válaszolni fog.

Holnaptól ismét tartanak nyilvános miséket a katolikus templomokban

Valamennyi püspök kéri a papságot és a híveket, hogy továbbra is tartsák be a biztonsági előírásokat: kötelező a maszkviselés, a kézbe áldoztatás, a kézfertőtlenítő használata és a távolságtartás.

Rasszista BLM-aktivisták, hazug Népszava, rossz társaságba keveredett kvízprofesszor

Rasszista BLM-aktivisták, hazug Népszava, rossz társaságba keveredett kvízprofesszor

Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth Rádióban, Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó és Leslie Mandoki világhírű zenész pedig a 888.hu-nak adott interjút.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére