Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hiába kínálták a legmagasabb összeget, utcára teszi a Heti TV-t a keresztényellenes Niedermüller

888

2021.02.18. 21:20

Niedermüller Péterék utcára teszik Európa egyetlen zsidó televízióját. Nem nyert ugyanis a Wesselényi utcában található ingatlanra kiírt pályázaton a Heti TV – írta meg Hír TV.

 

A Hír TV ismertette, hogy a kerület DK-s polgármestere pénzhiányra hivatkozva pályáztatta meg az ingatlan használati jogát. A Heti TV is elindult a tenderen, de hiába kínálták ők a legmagasabb összeget az ingatlanért, nem nyertek.

Breuer Péter a televíziónak nyilatkozva elmondta:

a Heti TV van, és lesz is. Ha más nem, otthon a spájzból, de nem fogom cserben hagyni azt a több száz ezer nézőt, aki arra a híradóra és azokra a vendégekre kíváncsi, akit én hívok meg és amit én csinálok meg.”

Úgy látja: szerinte a kilakoltatásnak köze lehet ahhoz, hogy az ellenzéki összefogás részét képező szélsőséges pártokat nem engedte be a Heti TV-be.

Elmondta továbbá, a polgármester a kerület honlapján tájékoztatta őket, hogy április 30-án el kell hagyniuk az épületet. Valamint pár nappal ezelőtt azt mondta Niedermüller, hogy „az a fontos, hogy a kerület pénzhez jusson”. Breuer Péter úgy látja: ezek szerint nem ez a fontos, hiszen ha ő egymillió forinttal többet ajánlott föl, mint minden más versenyző, akkor neki kellett volna megkapnia.

Breuer Péter, a televízió tulajdonosa elmondta:

a kilakoltatásnak köze lehet ahhoz, hogy az ellenzéki összefogás részét képező szélsőséges pártokat nem engedte be a Heti TV-be.

A tévé tulajdonosa hozzátette: a baloldal bármire képes. Szerinte ezt támasztja alá az is, hogy az összefogás során egy platformra kerültek azok az ellenzéki erők, amelyek egykor tiltakoztak a Jobbik listázása ellen.

Nem csak a Heti TV-nek adott otthont a Wesselényi utcai ingatlan.

Ott próbál ugyanis a világon egyedülálló, Magyar Örökség és Hungarikum díjas 100 Tagú Cigányzenekar is,

akik csak a sajtóból tudták meg, hogy költözniük kell.

Az együttes elnöke elmondta: sikerült beszélnie a kerület DK-s polgármesterével, aki nem adott megnyugtató választ. Niedermüller Péter azt közölte velük: el kell hagyniuk az épületet, és csak akkor maradhatnak, ha az új bérlő ezt megengedi nekik.

Úgy néz ki, hogy bérbe adják,és nem maradhatunk. Fel fogják kínálni azt a lehetőséget a bérbevevőnek, hogy esetlegesen maradjunk ott, de ez halvány remény”

– mondta Beke Farkas Nándor, a 100 Tagú Cigányzenekar elnöke, aki bízik benne, hogy mivel Magyarországon és szerte a világon is ismerik és elismerik őket, a próbatermük és a hangszereik kérdése is meg lesz oldva.

Erzsébetváros önkormányzata hivatalos oldalán azt közölte: a pályázatok elbírálásánál fontos szempont volt, hogy a felvázolt tervek mennyiben szolgálják a kerület lakóinak érdekeit.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Egy ország szurkol Szoboszlaiék újabb sikeréért

Egy ország szurkol Szoboszlaiék újabb sikeréért

Újabb bravúrra készül az elmúlt években ténylegesen hihetetlen és sikeres történetet író magyar labdarúgó-válogatott. Hétfőn este a Puskás Arénában csak egy aprócska pontot kell szerezni Olaszország ellen ahhoz, hogy a csapat bejusson a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe. Persze az sem lenne nagy baj, ha az angolok és a németek után az olaszok skalpját is megszereznénk.

Fidesz-győzelem a miskolci időközi választáson

Időközi választást tartottak vasárnap Miskolc 3-as számú egyéni önkormányzati választókerületében. A választáson óriási fölénnyel, a szavazatok 56,24%-nak megszerzésével a Fidesz-KDNP jelöltje, Barta Gábor nyert.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére