Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hiába Karácsony ígérete, továbbra se közpark a Városháza parkolója

888

2020.11.22. 14:35

Karácsony Gergely pedig 2019 elején megígérte, hogy azzá teszi minden budapesti lakó számára. Azonban ezt az ígéretét se váltotta valóra.

A főpolgármester a közösségi oldalán kifejezte abbéli örömét, hogy miniszterelnök elfogadta a javaslatát, majd így folytatta:

így egy kicsit enyhülhet az ingyenes parkolás okozta káosz Budapesten.

 

Azt egyenlőre nem tudni, hogy Orbán Viktornak mennyire volt szüksége Karácsony sokadik nagyívű tanácsához ahhoz, hogy meghozza a tegnap bejelentett újabb járványügyi intézkedését, miszerint a kormány felkérte az önkormányzatokat, hogy

saját hatáskörben rendelkezzenek az önkormányzat vagy a tulajdonában álló gazdasági társaságok parkolóinak bárki számára való megnyitásáról hétfőtől.

Úgy néz ki a helyzet, hogy Karácsony Gergely, mióta megválasztották demokratikus úton (ahogy azt a diktatúrákban illik) az ország fővárosának vezetésével, nem ment az emberek közé. Ha ugyanis ez megtette volna, akkor nem az ingyenessé tett parkolásra fogná a a város utcán kialakult káoszos helyzetet. Talán nem kellett volna érthetetlen és logikátlan módon telefestenie az utakat biciklisávokkal. Nyilvánvaló mindenki számára, hogy a főváros utcáin nem az ingyenes parkolás miatt jöhet létre káosz és dugó.

De még számos olyan tettét fel lehetne hozni, amivel nem tette könnyebbé a koronavírus helyzetben az emberek mindennapjait.

Na de térjünk vissza az ingyenes parkoláshoz, és az ahhoz való következetes hozzáállásához. Ugyanis ismételten kiderült, hogy a választási ígéretcunamijának egyik fontos elemét ismételten nem sikerült megvalósítania.

Valószínűleg nem volt elég szabadideje ahhoz, hogy egy év alatta a Városháza parkolóját köztérré, közparkká alakítsa.

Ugyanis tavaly év elején a kampányidőszakban megígérte, hogy megválasztása esetén mindenkinek elérhetővé teszi a parkolási lehetőséget.

Akkor még a zuglóiak életét megnehezítő Karácsony felfoghatatlannak nevezte, hogy az eddigi városvezetők a rendszerváltás óta nem üzente meg a budapestieknek, hogy az önkormányzat értük van.

Akkor még így fogalmazott:

Nem volt egy olyan főpolgármester, aki fontosnak érezte világossá tenni minden polgár számára, hogy a hivatal dolgozóinak és a helyi politikusok autóinál fontosabbak ők”

 

Szentgyörgyvölgyi Péter, az V. kerület polgármestere is éppen erre a mulasztásra hívta fel közösségi oldalán Karácsony figyelmét. Majd arra kérte a főpolgármestert, hogy

ha már az V. kerületi lakosok számára kizárólagos parkolóhelyek biztosítására nekem nem adott lehetőséget, akkor engedje át a Városháza udvarának parkolóhelyeit mindazoknak, akiknek az otthonuk az V. kerület”.

Majd hozzátette, hogy ez egy remek alkalom lenne arra, hogy mindenki előtt világos legyen, hogy mennyire akar lenni Budapest minden lakójának főpolgármestere, mennyire fontos Karácsonynak minden polgár.

A Városháza parkolóját azonban nem hajlandó megnyitni a város lakói számára, pedig megígérte, hogy az közparkká teszi. Helyette ismételten felment a közösségi oldalára, ahol le volt képes írni azt, hogy a miniszterelnök gyakrabban hallgasson az önkormányzatokra.

Micsoda kétszínűség ez megint a főváros polgármesterétől!

Ráadásul többek között az V. kerület lakóinak életét is megnehezíti, még ebben a koronavírus járványidőszakban is. Vélhetően azért, mert a baloldal számára nem megfelelő polgármestert választották meg.

Aki nincs velünk, az ellenünk van – mondta nagyon régen Rákosi Mátyás, aki elégedett lenne manapság a tanítványait látva.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére