Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hardy Mihály a „zsarnokság” megdöntésére biztatja a Klubrádió hallgatóit

888

2020.12.04. 17:11

A baloldal zászlóshajóján Hardy Mihály cselekvésre és a „zsarnokság” megdöntésére buzdítja az embereket, ami önmagában is elég meredek, de a kommunista diktatúrát is kiszolgáló Hardy ennél is tovább ment, mindezt ugyanis bukott diktátorok kivégzésének történetein keresztül próbálta megüzenni hallgatóinak.
Vajon elgondolkodtak-e mostanában a zsarnokok személyes sorsán, hogy milyen lett a pályafutásuk vége?

Hát biztos nem olyan, mint amiben ők maguk reménykedtek, vagyis elsősorban a büntetlenségben és a büntethetetlenségben, mert az a vég vagy az a végzet csak-csak utolérte őket” – kezdte a bújtatott kormány elleni uszítást Hardy.

– Vegyük csak sorra, Adolf Hitlert öngyilkossága után a kancellária udvarán egy szőnyegbe csavarva leöntötték benzinnel, és a holttestét elégették. Joszif Sztálin 1953 márciusában a szélütés után órákig haldoklott saját mocskában a Moszkva melletti Kuntsevóban, sokáig nem hívtak hozzá orvost, miközben tettestársai a hatalom elosztásán marakodtak a Kremlben. Nicolae Ceaușescu román diktátort menekülés közben fogták el a feleségével együtt, majd egy rapid tárgyalást követőn egy iskolaudvaron egyszerűen agyonlőtték – sorolta Hardy.

Ezután a Klubrádió főszerkesztő-helyettese a teljesség kedvéért még elmesélte Szaddam Husszein és Kabir Kadhafi kivégzését is, majd rátért a lényegre, és egyértelművé tette, hogy mindez egy csatakiáltás, de még ezt is csak olyan bújtatottan, a bőröd alá bújva, úgy, hogy igazán megfogni se tudd.

Hogy miért mondom el mindezt? Mert ideje szembenézni a valósággal, ugyanis már látszanak a repedések a zsarnokság falain.

Fel kell állni a karosszékből, és tenni a szabadságért, nem csak várni” – üzente Hardy Mihály. Különös paradoxon ez az ő szájából demokrácia idején, ugyanis feltehetően amikor moszkvai tudosítóként tevékenykedett a ’80-as években, valamiért ez nem jutott ez eszébe...

– Úgy látszik, van valami törvényszerűség a zsarnokok pályafutásában, annyi feltétlenül, hogy nem társakkal, hanem pribékekkel veszik körbe magukat. (...) Bukásuk előtt milliók életét teszik tönkre, és saját országukban is pusztítást okoznak – mondta Hardy mint valami napkeleti bölcs, egy párhuzamos univerzumban élve.

– Ahogy a filmekben mondani szokták, minden hasonlóság valóságos személyekkel és eseményekkel kapcsolatosan csak a véletlen műve – célozgatott mondandója végén Hardy.

Viszont ha már a valóságnál tartunk, akkor annyit érdemes megjegyezni, hogy jelenleg demokráciában élünk, és bármennyire is fájhat Hardy Mihálynak, hogy 10 éve jobboldali kormányzás zajlik, ráadásul kétharmados többséggel, ez a magyar emberek akaratát tükrözi. Ezzel szemben az orosz megszállás idején... őket szolgálni, velük egyetérteni pedig hát...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Felhívást tett közzé a XXI. Század Intézet a 2006-os események kapcsán

2006 októberében békésen ünneplő magyarokat vertek véresre Budapest utcáin. Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök, Petrétei József miniszter és az akkori budapesti rendőrfőkapitány, Gergényi Péter utasítására gumilövedékekkel lőtték őket, könnygázgránátokat vetettek be ellenük. Földre tiport, magatehetetlen polgárokat rugdostak, gumibotoztak. A rendőrökről levetették az azonosító jelvényeiket, és ellenünk fordították őket.

Tizenöt éve kilőtték a szemét, és a gumilövedék az életét is tönkretette

Tizenöt éve kilőtték a szemét, és a gumilövedék az életét is tönkretette

Nagy Lászlót 2006 előtt sem hordozta a tenyerén a Jóisten. Élt, ahogy tudott, inkább küszködve, mint könnyedén, laza csuklóval hegedülve. Nem titkolja, de nem is veri a mellét azért, mert csak egyszerű „melósok” voltak a szülei. Ő is az, szobafestőként keresi a kenyerét. Tizenöt éve végképp megváltozott az élete, amikor október 23-án kilőtték az egyik szemét. Nem is padlóra, inkább az alá került, a lehető legmélyebbre – 35 évesen. Kikészült testileg, lelkileg, anyagilag.

Kitiltották a BLM- és az LMBTQ-szimbólumokat egy iskolából, kitört a botrány

Kitiltották a BLM- és az LMBTQ-szimbólumokat egy iskolából, kitört a botrány

Egy tanárnő eltávolította az amerikai zászlót az osztályterméből, mondán, az „erőszakot, fenyegetést és intoleranciát” jelent. Az oktató így kívánt tiltakozni a politikai szimbólumokat kitiltó döntés ellen.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére