Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányék előbb az MSZP-ből épültek, most a Momentumból

888.hu

2022.10.20. 16:40

Déri Tibor, újpest polgármestere mostantól a DK-val mozog.

 

A baloldal politikusainak kevés esetben erényük a hűség.

Déri Tibor párttagságát már szeptemberben felfüggesztették bizalmi válság miatt, most pedig – nem éppen cáfolva a bizalmatlanok érzéseit – kilépett és a DK-val működik együtt. A pártba azért nem lép át, de függetlenként bebújik a Gyurcsány-szoknya alá.

Láttunk ehhez hasonlókat korábban.

Az MSZP nagyon sok politikusát kebelezte már be a DK (pl.: Molnár Gyula, Szakács László, Kiss László, Szaniszló Sándor), míg egy teljességgel szánalmas tákolmány maradt a politika porondjának szélén. Nem kár érte.

Ugyanígy nem kár a Momentumért sem. Mi értelme annak, hogy egy fiatalnak és lendületesnek nevezett pártban éledjen újjá az SZDSZ? Nem sok. Így nem is olyan nagy kár, ha elszivárognak a baloldal fő erejébe. Nem ez az első eset náluk sem, gondoljunk csak a Momentum volt győri elnökére, Hegyi Szabolcsra, aki már 2020-ban átlépett.

A gyakorlatban amúgy sincs túl sok különbség egy DK-s és egy momentumos közt. Nézzük meg Dobrev és Cseh Katka felszólalásait és láthatjuk, hogy egyiknek sem létezik magyar érdek.

Donáth Anna nem rég arról beszélt, hogy kevesebb párt kéne az ő térfelükre. Óhaja szépen lassan valóra válik majd és ha így folytatják, nem ők lesznek, akik maradnak.

A nap végén viszont úgy is csak az a lényeg, hogy összenő, ami összetartozik.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére