Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány züllöttségről beszélt, majd levizsgázott képmutatásból és hullarablásból

M. Kovács Róbert

2020.08.03. 14:28

A bukott miniszterelnök valódi dermatológiai csoda: mai parlamenti felszólalásánál arcbőrének vastagsága egy elefánt talpáéval vetekedett.
Züllött kormánya van Magyarországnak,

szögezte le a kormánypárti képviselők hiányában egyoldalú ellenzéki magamutogatássá silányodott mai rendkívüli parlamenti ülésen Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke.

Jól hallották:

az a Gyurcsány Ferenc, aki bevallottan a magyar választók képébe hazudozott másfél-két évig.

Az a Gyurcsány, aki a „züllött magyar kormánnyal” ellentétben

annyira tiszta erkölcsű, hogy miniszterelnöki bukása után simán kilobbizta magának Brüsszelben, hogy jó pénzért az ő cége ellenőrizhesse az uniós költések szabályszerűségét.

Az a Gyurcsány, aki alig több mint két héttel a 2018-as választások előtt olyan állapotban ült tárgyalóasztalhoz politikai partnereivel, hogy utána az LMP-s Vágó Gábor kénytelen volt kiírni a Facebookra, hogy

Tartozunk az országnak és a választóinknak, hogy józanul és felelősségteljesen az ország jobbítására és együttműködésre törekszünk.

(Mondjuk, ha már itt tartunk, a „kígyózó őszödi böszme” hétfői standupjában is nagyobb szerepet kaptak a kocsmai vitákban használatos, fellángoló szólamok, mint a tiszta értelmes beszéd...)

És – igen –

az a Gyurcsány, aki nem átallotta megint az Index tönkretételével vádolni a magyar kormányt, miközben a balliberális portál főszerkesztője elsők között éppen az ő feleségével egyeztetett az Index-balhé kirobbanása idején.

De még ezeket az arcátlanságokat is meg tudta fejelni Gyurcsány Ferenc, aki

hétfőn sokadszor is politikai haszonszerzésre próbálta felhasználni a tragikus véget ért cserdi cigány polgármester, Bogdán László emlékét.

Azét a Bogdán Lászlóét, aki életében soha nem tette ezt, aki nem dörgölőzött egyik oldalhoz sem, mindenkit tudott kritizálni, ha kellett, de kicsinyke hatalmát a sajátjai boldogulására használta fel, a népével szemben megfogalmazott kemény önkritika és a nyílt szívű, önzetlen tenni akarás csodálatos keverékét alkalmazva.

Egy pártatlan, élete végéig jobbításra törekedő ember életművét politikai haszonlesésre felhasználni nem más, mint hullarablás.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére