Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány továbbra is csak készül...

888.hu

2022.07.19. 09:15

Az öreg DK-elnök „megértéssel figyeli a budapesti hidak lázadóit”. A tüntetők viszont nem hogy belőle, de egyik baloldali pártból sem kérnek.

 

Gyurcsány már korán reggel arról posztolt, hogy ellenzékinek lenni hazafias kötelesség.

 

A DK-s hazafiasságot már ismerve, a konkrét Gyurcsány-híveket, az ilyen posztokon már csak nevet a magyar emberek nagy része.

Egyértelmű, hogy a KATA-módosítás utáni tiszavirág-életű felháborodási hullámot az egész baloldal, köztük az Apró-klán beházasodott szellemi örököse is megpróbálja meglovagolni. Ezzel kapcsolatos bejegyzései végére rendszerint oda is írja, hogy készül, vagy ezúttal, hogy készülni kell.

Szurkol, hátha majd a válság elsöpri a kormányt, hogy megint visszavezethesse Magyarországot a külföldi érdekek mocsarába.

Azok, akik tüntetnek, azonban nem kérnek már az ilyen leharcolt balosokból, de még a Momentum fedőnévvel ellátott SZDSZ ifjúsági tagozatból sem.

Legutóbb kifejezetten a baloldali pártok kizárásával foglalták el egy kis időre a Margit hidat. Ebből is az látszik, hogy akiknek baja van a kormánnyal, az sem a baloldali politikusokon keresztül artikulálja a problémákat.

Arról már nem is beszélve, hogy elég nehezen komolyan vehető politikus az, aki ilyen erőtlen megmozdulásokból akar tőkét kovácsolni.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Ezzel a programmal védenék ki az energiahiányt télen

Csökkenteni akarják a fogyasztást 10 százalékkal.

Szembejött a valóság a német kormánnyal

Szembejött a valóság a német kormánnyal

Az alapjaiban elhibázott német energiapolitikára mindössze katalizátorként hatott az európai energiaválság, ami hónapról hónapra nehezebb helyzetbe hozza az ország vezetését. A megújuló energiaforrásokra való túlzott támaszkodás (Energiewende program), és vele párhuzamosan az atomerőművek leépítése egyenesen vezetett az energiahiányhoz, aminek orvoslására a német kormány rákényszerül a rendkívül természetszennyező szénbányák újranyitására. Az Északi Áramlat-1 és -2 elleni szabotázsakciók pedig – függetlenül attól, hogy mely ország volt az elkövető – még kiszolgáltatottabb helyzetbe sodorták Németországot. Mindennek következtében pedig az elmúlt hónapok magabiztossága is eltűnni látszik: már a német ipar vezetői figyelmeztetnek arra, hogy a gázhiány következtében a cégek tömegesen fognak külföldre menekülni, teljes iparágak fognak leállni, aminek következtében pedig a munkanélküliség aránya rekordot fog dönteni. A recesszió már most elkerülhetetlennek tűnik, a lakosság pedig további megszorításokra számíthat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére