Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány: tele a gatya! Klárika mossa!

Horváth K. József

2020.04.22. 15:11

Gyurcsánynak bizony tele lehet manapság a gatyája. Nem kicsit, nagyon!

Most ugyanis, hogy már közeledünk május 3-hoz, amikor a szakértői becslések szerint Magyarországon eléri a járvány a csúcspontját, s az Orbán-kormány még mindig hatalmon van, ez a gyurcsányista ellenzék számára még az elképzelhető gigadrámánál is terebélyesebb tragédiát jelenthet. Annak fényében pedig különösen, hogy magasabbnál magasabb pozícióban lévő személyiségek fejezik ki egyetértő álláspontjukat az orbáni politikával, nem riadva meg olykor az elismerés húrjának megpendítésétől sem.

Mindezek ismeretében teljes joggal tájékoztathatta tehát Kövér László házelnök az európai vezetőket arról, hogy Magyarországon a demokrácia csorbítatlanul érvényesül a járvány idején is. Mint ismert, az Országgyűlés elnöke hatvan európai politikusnak írt levelet a koronavírus elleni védekezésről szóló magyar törvénnyel kapcsolatban. Kövér László ebben hangsúlyozta, hogy a törvény nem korlátozza az Országgyűlés jogosítványait. Éppen ellenkezőleg, ez az egyetlen olyan különleges intézkedés Európában, amely növeli az Országgyűlés jogosítványait a kormánnyal szemben – szögezte le.

Kövér László valószínűleg utalt azokra a nyilatkozatokra is, amelyek az elmúlt napokban Magyarország helyes járványkezelése mellett álltak ki mind jogi, mind egészségügyi szempontból.

Emlékezhetünk, Vera Jourova, az Európai Bizottság alelnöke a cseh közszolgálati televízióban (CT24) azt mondta, hogy „Egyelőre nem aggódom. Magyarország eddig nem fogadott el olyan jogszabályt, amely ellenkezne az európai uniós jogrenddel.”

Emellett a Gyurcsány-Dobrev kettős „tesztelni, tesztelni, tesztelni” jelszóval hiányérzetet keltő, gyűlöletet szító, lázító dobolására utalhatott a WHO budapesti irodavezetőjének Klubrádióban elhangzott nyilatkozata. Dr. Ledia Lazeri szerint az a WHO-ajánlás, hogy minden egyes igazolt fertőzöttre 10 teszt jusson. Magyarországon ez az arány magasabb, háromszor akkora, 30 teszt jut egy igazolt fertőzöttre.

De idehozhatom az EBRD elnökének, Sir Suma Chakrabartinak a magyar gazdaságvédelmi akciótervről frissen kifejtett álláspontját is, mely szerint „Magyarország azon két tagállam egyike az Európai Unióban, ahol a legkisebb mértékű gazdasági visszaesés várható a koronavírus-járvány miatt.”

Hiába kajabálta tehát Gyurcsány, Dobrev nevű asszonyával együtt, hogy ami Magyarországon folyik, az nem kormányzás, hanem ámokfutás. Hiába a notórius lázítás, a habzó szájú félrevezetés, az emberek reménykedésének szívtelen kerékbe törése, a hazai helyzetet komoly európai potentátok is nagyon pozitívan értékelik. Ez azt jelenti, hogy amit Gyurcsányék beteges hatalomvágyból képviselnek, az a jövőben nemcsak itthon, hanem magas európai körökben is sima hazugságnak minősülhet. S ami még számukra ennél is rosszabb, könnyen lehet, hogy így Európa nemhogy segítené nekik elzavarni Orbánékat a hatalomból, hanem ellenkezőleg: a magyar kormány mindenki számára nyilvánvalóan kiemelkedő és jogszerű járványkezelési teljesítménye miatt meg is erősítheti őket ott.

Ezért lehet tele Gyurcsány gatyája.

S ebben a kínos helyzetben – ahelyett, hogy tisztába tenné magát s a fehér papírt nem arra használná, hogy telekoszolja további rágalomzuhataggal, amelyben feljelenti Kövér Lászlót azoknál az európai politikusoknál, akiknek az Országgyűlés elnöke levelet írt – kezdi elölről a mocskolódást. Indítva a mantrát a gátlástalansággal, majd folytatva a teljhatalomra törekvéssel, a demokrácia veszélyeztetésével, nem felejtve ki a tesztek mennyiségének és a munkahelyek védelmének emlegetését sem. Kisinasa, Karácsony Gergely szóhasználatának választékosságát kölcsönvéve: tovább „hazudik, mint az állat”.

No, de ha tele van Gyurcsány gatyája, hát tele van.

Mit mondhatunk erre?

Így járt. Nem baj. Klárika mossa.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Tömegverekedés Budapesten

Összeverekedett két társaság Budapesten, a VIII. kerületi Práter utcában. Kilenc embert előállítottak – közölte a rendőrség péntek este a honlapján.

„A Vénusz mindig is orosz bolygó volt”

„A Vénusz mindig is orosz bolygó volt”

Oroszország visszatérne a Vénuszra: a Roszkozmosz orosz űrkutatási hivatal vezetője, Dmitrij Rogozin pénteken közölte, vissza akarnak térni a bolygóra, hogy talajmintákat gyűjtsenek. Űrhajóikkal pedig túl akarják a jövőben szárnyalni Elon Musk rakétáit.

A delfinek visszatértek Velencébe, a flamingók pedig... Franciaországba?

A delfinek visszatértek Velencébe, a flamingók pedig... Franciaországba?

Igen. Több mint 50 ezer flamingó gyűlt össze Franciaország déli részén.

7:59 – A nap legfontosabb hírei

7:59 – A nap legfontosabb hírei

Repülőgépkatasztrófa Indiában, hatalmas tűz Hajdúböszörményben, minket is kóstolgat már a második hullám.

Balesetet szenvedett egy utasszállító repülőgép India déli részén

Balesetet szenvedett egy utasszállító repülőgép India déli részén

Legalább tizennégyen meghaltak, több mint százan – közülük tizenöten pedig súlyosan – megsérültek az Air India Express légitársaság Dubajból a délnyugat-indiai Kozsíkódéba (Kálikutba) érkező járatának szerencsétlenségében.

Törvényben szabályozná a Facebook általa kifogásolt gyakorlatát a Mi Hazánk

Törvényben szabályozná a Facebook általa kifogásolt gyakorlatát a Mi Hazánk

Eddig a Facebook cenzúrázta őket, most ők cenzúráznák a Facebookot.

Még csak öt napja indult a tanév Észak-Németországban, már zárják be az iskolákat

Még csak öt napja indult a tanév Észak-Németországban, már zárják be az iskolákat

Ha minden iskolát bezárnak, ahol fertőzöttet találnak, akkor nem sok helyen lesz tanítás.

Hőhullám közepén regisztráltak rekordszámú új megbetegedést Japánban

Hőhullám közepén regisztráltak rekordszámú új megbetegedést Japánban

Rekordszámú, 1597 új koronavírusos megbetegedést regisztráltak pénteken a japán hatóságok, a fertőzöttek száma a fővároson, Tokión kívül is megugrott.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére