Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány: Nem dolga egy pártnak televíziót csinálni. De azért csinál egyet

888.hu

2022.12.02. 12:00

Ma mégis elindul a DK TV.

 

Ma este hattól indul a műsor a DK online propagandacsatornáján.

Reggeli Facebook-posztjában Fletó tett egy utolsó kísérletet, hogy még az indulás előtt elmagyarázza, hogy ennek mi értelme van. Röviden: demokratikus nyilvánosságot hoznak e cudar diktatúrába.

 

 

A csatorna bejelentése után a jobboldali politikusok és a média is elkezdett találgatni arról, hogy kik lehetnek a csatorna arcai.

Gyurcsányék válasza senkit nem lepett meg úgy igazán. Közzé tettek három promóvideót a DK TV oldalán. A független-objektív sajtó krémje, Vágó István, Kálmán Olga és Gréczy Zsolt jelenik a videókban.

Kálmán Olga arról áradozik, hogy mennyire szeret egyenesen beszélni a politikáról. Anno az ATV-ben még független volt és objektív (természetesen most is az, csak másképp, ő ilyen sokoldalúan független).

 

 

Aztán jön a jó öreg kvízprofesszor, aki arról diskurál magában, hogy ő így öreg korára már inkább válaszolni szeret, mint kérdezni, de azért fog kérdezni. Ő még azt is megígéri, hogy lesz mit nézni.

 

 

Utoljára maradt Gréczy Zsolt, akit szatír-botránya után pártja kissé háttérben tartott. A száműzetésnek azonban vége, Gréczynek irány a stúdió, jöhet a late night show. Reméljük, itt nem mutogat majd olyat, amire nem kíváncsiak az emberek. (Az ő személyén mutatkozik meg leginkább, hogy a Demokratikus Koalíciónak mennyire nincs utánpótlása. Egy emberi utánpótlással jól ellátott pártban ő már nem lenne sehol.)

 

 

Egyelőre nem tudni, hogy milyen műsorral készülnek, de nem valószínű, hogy ettől bezuhanhat a világbajnokság nézettsége. (Az indulás napjának reggelén kicsit több, mint három ezer feliratkozó követte Facebook-on a DK TV oldalát.)

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére