Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány minősíthetetlen stílusban fenyegette meg Vidnyánszky Attilát

Filipp Dávid

2020.08.01. 13:02

A régi komcsi beidegződések jöttek elő ismét.

Az elmúlt időben nagyon belejött a fenyegetőzésbe a DK és maga Gyurcsány Ferenc is, aki billentyűzetet ragadott és a kommunista diktatúrát megidéző stílusban ment neki Vidnyánszky Attilának, a Nemzeti Színház igazgatójának. A magyar baloldal vezetőjénél az verte ki a biztosítékot, hogy a Kossuth-díjas rendező lett a Színház- és Filmművészeti Egyetem kuratóriumi elnöke.

Készülni kell. Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek. Nem lesz árokbetemetés. Zárójel lesz. Levegőtlen világ azoknak, akik megölték a magyar szabadságot

– fogalmazott Facebook-oldalán a bukott miniszterelnök.

Amilyen az Adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten.
Ezek nem finnyásak. Vidnyánszky Attila lett a Színművészeti ura....

Posted by Gyurcsány Ferenc on Saturday, August 1, 2020

Emeljük ki tehát még egyszer: Gyurcsány Ferenc egy hatgyermekes, törvénytisztelő, világszerte ismert művészt akar földönfutóvá tenni.

Nem világos, hogy Gyurcsány miért kezdett aggódni a magyar művészet szabadságáért, ugyanis nem rémlik, hogy felháborodásának adott volna hangot annak idején, amikor Karácsony Gergely főpolgármester megválasztása után néhány nappal kijelentette: nem valószínű, hogy Dörner György, az Újszínház igazgatója a következő pályázaton nyerni fog.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére