Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány: „Idegen hatalmak ügynökei lennénk…”

Horváth K. József

2020.05.07. 19:00

Kijut mostanság a feketeleves Gyurcsánynak és politikai köreinek.

Előbb Vera Jourová,

az Európai Bizottság alelnöke pirított rájuk mint a koronavírus törvény alapján Orbánt gátlástalanul, ország-világ előtt diktátorozó latrokra,

mondván ebben a törvényszövegben bizony semmi olyan nincs, ami ne harmonizálna az uniós joggal. Az asszonyi sallertól még szinte sajoghatott a bőr Gyurcsány képén, amikor

Kövér László házelnök személyében a fal adta a másikat.

Kijelentve, a hazai ellenzék nem a magyar nemzet része, hanem a világelit komprádor alakulata. Annak a világelitnek, amely idegen érdekeket jó pénzért kiszolgál, akár úgy is, hogy ezzel árt a saját hazájának. Az, hogy

ennek a világelitnek egyik vezető pozíciójában éppen Soros György áll,

persze nem lep meg senkit. Magát Gyurcsány Ferencet sem, mert ő tudja legjobban, mennyire igaz mind Jourová, mind Kövér László megállapítása.

Gyurcsány azonban nem az az ember, aki szó nélkül hagyja a dolgot. Arra nem vetemedik, hogy hazug módon cáfolni kezdje a cáfolhatatlan valóságot, mert tudja, hogy azzal látványosan felsülne.

Helyette inkább más terepre húzza a meccset.

Előhúzza a pakliból a náci kártyát.

Most nem az antiszemitát, nem a rasszistát, most éppen a nácit. Hátha itt van valami esélye, gondolhatta. Tudjuk, ezekkel a lapokkal akkor szokott előjönni, ha semmiféle érdemi mondanivalója nincs az elhangzottak cáfolatára. Ha nincs ellenérv, ami hitelesen érvénytelenítené Jourová vagy Kövér megállapítását.

Ezért a parlamentben a következőket mondta:

Mi itt ellenzéki képviselők, magamat is beleértve, mi nem a hazánkat szolgáljuk, hanem idegen hatalmak ügynökei lennénk. Semmiképpen nem szeretném azt állítani, hogy azok, akik ezt gondolják, vagy mondják, azok nácik lennének, de azt állítom határozottan, hogy ez náci beszédmód és gondolkodásmód. Mi több, ez kérem sztálinista beszédmód és gondolkodásmód.

Ha figyelmesen elolvassák a szöveget, akkor abból bizony több dolog kis kihüvelyezhető. Leginkább annak az elismerése, hogy

Gyurcsány nem tagadja, hogy idegen hatalmak ügynökei lennének, mint ahogy azt sem, hogy nem a hazája érdekeit szolgálják.

Továbbá azt sem vonja kétségbe, hogy ő és baloldali csapata a koronavírus-törvény kapcsán nagy hangon – megalapozatlanul, mondjuk ki: hazug módon – diktátorozta Orbán Viktort.

Azt, úgy látszik nem tudta elérni a Soros-hálózathoz tartozó nyugati kollégáinál, hogy valaki közülük kérje ki magának, hogy Gyurcsányék ne lennének hazafiak. De mennyire, hogy azok! A liberális píszíben legalább is. Annak ellenére, hogy

folyamatosan a föderalista Európa céljai mentén kampányolnak,

hogy rendszeresen az Európai Egyesült Államok mézesmadzagját húzogatják a választók orra előtt. Ők éppen azt gondolják, hogy nagyon is ez a hazafiság, s nem az, amit Orbán Viktor, mögötte tíz éve hárommillió választóval képvisel. Miközben

pontosan tudják, hogy a föderális Európa a legpusztítóbb nemzetállami méreg.

Mint ahogy ahhoz sem vette senki a bátorságot Brüsszelben, hogy szembemenjen Vera Jourová alelnökkel, aki azon kevesek közé tartozik a nyugati nagy hangú bírálók között, aki

legalább elolvasta a koronavírus-törvényt,

amelyből számára is egyértelműen kiderült, hogy

semmiféle diktátori jogokat nem ad Orbán Viktornak.

Sorolhatnánk hosszan, ki mindenkinek kellene bocsánatot kérnie emiatt Orbán Viktortól a rágalmazásáért. (Itt egy ragyogó lista erről.)

Azt meg aztán személyesen Gyurcsány Ferenc se merte cáfolni, hogy ő, kedves felesége és az egész baloldali kompánia ne volna Soros György hálózatának oszlopos tagja. Őszödi beszédének egyik leginkább eltátott szájú hallgatója, Lendvai Ildikó mondta bele a kamerába mintegy három évvel ezelőtt, egy CEU-val kapcsolatos tüntetésen a Kossuth-téren, hogy

az ellenzéki pártok természetesen Soros oldalán vannak.

Szóval a kör bezárult. Senki nem tud cáfolni semmit, ezért maradt rajta a sötét valóság Gyurcsányon, mint szamáron a fül.

Ezért jött elő Gyurcsány a parlamentben a piros ásznak szánt náci kártyával,

remélve, hogy ettől aztán mindenki összetojja magát, s hátrább húzva az agarakat elcsendesül.

Ez a fajta náci kártyázás azonban tíz évvel a valódi rendszerváltozás után Magyarországon már annyira lejáratott, annyira árulkodóan súlytalan „érv”, hogy a pakliból még Reding Itellel is überelni lehet.

Tudják, az a magyar kártyában a tök alsó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Így fogadta a miniszterelnök a mai döntetlent

Mi, magyarok – írta Orbán Viktor a közösségi média-oldalán közzétett bejegyzésében.

Döntetlen a világbajnok ellen! Csoda! Eufória!

Döntetlen a világbajnok ellen! Csoda! Eufória!

Megtörtént az amire senki nem számított! Soha nem csüggedünk! Soha nem térdelünk!

Gyurcsány embere a magyarokat nácizva szurkol a franciáknak

Gyurcsány embere a magyarokat nácizva szurkol a franciáknak

Homonnay Gergelynek megint sikerül beleszállni a magyarokba. Csak annyit üzennénk neki, hogy bújjon vissza az idegenszívű kommunista pöcegödrébe és szégyellje magát!

A 888 megmondja a tutit: Portugália–Németország

A 888 megmondja a tutit: Portugália–Németország

Öt évet kellett várni, de végre itt van, ismét labdarúgó Európa-bajnokságot rendeznek az öreg kontinensen. Európa legjobb csapatai – köztük Magyarország is – egy hónapon keresztül mérik össze tudásukat, de a végén csak egy együttes örülhet. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt mindennap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai menü: Portugália–Németország.

Négyből csak egy magyar támogatja a mérkőzések előtti letérdelést

A választókorú magyar lakosság 55 százaléka szerint nem kell letérdelnie a magyar nemzeti tizenegynek a válogatott mérkőzései előtt, és pusztán 24 százalék mondta azt, hogy le kellene – derül ki az Alapjogokért Központ aktuális közvélemény-kutatásából.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére