Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány Ferenc szerint a magyarok menekültpolitikája „embertelen és elfogadhatatlan”

Prokaj Dávid

2022.01.09. 17:00

A baloldal vezére vasárnap klaviatúrát ragadott, és megírta sommás véleményét a menekültkérdésről, megsértve ezzel magyarok millióit.

 

Már az elején igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba, és közölte:

A mi világunk ahhoz ragaszkodik, hogy az élet elsőbbséget élvez. Ez nem liberális hablaty, ez a humanista minimuma keresztényeknek, konzervatívoknak, agnosztikusoknak, baloldaliaknak és így tovább.”

Ezzel nehéz is lenne vitatkozni, az élet védelme mindenki számára nagyon fontos. A magyar kormány is tisztában vele, hogy a világunkban évek óta a migrációs válsággal kell megküzdenie és megoldania. És ez így is marad még éveken át. Ugyanis a nagyhatalmak nem megoldani szeretnék a problémát, hanem kihasználni. Nem a problémát akarják ott orvosolni, hanem a problémát exportálják ki más kontinensre.

Kihasználni milliók sanyarú sorsát azzal, hogy országokat tesznek tönkre, majd a különféle civil szervezetek segítségével útnak eresztik emberek milliót azt állítva nekik, hogy Európa majd tárt karokkal fogadja őket. Németországra emlékezhet mindenki, virágokkal várta a migránsokat. Amit aztán utólag megbántak. Úgy gondolták, hogy a migránsok számára is majd habzsi-dőzsi lesz, hiszen az európai népek nyilvánvalóan ilyen egyszerűen élnek. Aztán a nyugat-európai kormányok idővel rájöttek, hogy elszámolták magukat. A befogadottak pedig fezsültek lettek, radikalizálódtak, majd robbantgattak.

Ebben a tárgyban a magyar kormány menekültpolitikája embertelen, elfogadhatatlan.”

Folytatta Gyurcsány Ferenc a gondolatait, utalva ezzel Orbán Viktor és a jobboldali magyar kormány menekültpolitikájára.

Majd a Demokratikus Koalíció elnöke úgy folytatja, hogy az európai népeknek és a magyaroknak is lehet egy közös élete. Ezzel talán az Európai Egyesült Államok létrehozására gondolt, amelyben a különféle nemzeteknek nem lehet önálló gondolata és politikája semmilyen kérdésben – még a menekültkérdésben se?

Kocsmaszintű filozofálását azzal zárta, hogy akkor lesz „tisztességes” menekültpolitikája hazánknak és Európának, ha „mások életének védelmét” és „saját életmódunk védelmét” össze tudják egyeztetni. Ő pedig eddig ebben egyoldalúságot látott.

Ugyanis mint a magyar kormány, mint a magyar emberek nagy többsége evvel egyetért. Meg kell óvni és védeni egymás és mások életét is. A Fidesz álláspontja is az, hogy a migráció kérdését közösen kell megoldani az Európai Unióval, de amíg azt nem fogadják el azt, hogy a magyarok nem kívánnak kevert társadalomban élni, mert azzal veszélybe kerülne a magyarok életmódja, addig ezt nehéz lenne megvalósítani. Hiszen a véleményünk megváltoztatását nem kötelezhetik ránk. Az diktatúra lenne.

Tegyük világossá: eddig Gyurcsány Ferenc és az ellenzék ellentmondott a magyarok érdekének. Gyurcsány Ferenc volt ugyanis az, aki 2015-ben még lebontotta volna a kerítést és a határzárat, majd később belátta: hasznos volt felemelni a határkerítést. Majd rögvest követelni kezdte a kvóta szerinti elosztását a migránsoknak. Magyarán folyamatosan kötelezte volna a kormány és a magyar társadalom többségének behódolását ebben a kérdésben.

Márki-Zay Péter főnöke tehát azon a véleményen van, hogy a magyarok menekültpolitikája „embertelen és elfogadhatatlan”. Mert nem fogadják el az EU intézményeinek követelését, és egyetért a kormány intézkedéseivel.

Köszönjük Gyurcsány úr a véleményét! Ezzel az információval is könnyebb lesz a döntést meghozni akkor, amikor tavasszal behúzzuk a lapon az X-et.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Fegyverekkel támadtak egymásra migránscsoportok a magyar határ közelében

Fegyverekkel támadtak egymásra migránscsoportok a magyar határ közelében

Migránsok két csoportja támadt egymásra lőfegyverekkel szombat hajnalban a magyar határhoz közeli szabadkai erdőben, a helyszíni beszámolók szerint több súlyos sérült van, a rendőrség, a katonaság és a mentőszolgálat is nagy erőkkel vonult a helyszínre.

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán jogász, szociológus, kőbaloldali gyurcsányista értelmiségi hatalom iránti tehetetlen kapálózását az ember örömmel hallgatja.

Orbán: A haza véd meg minden bajtól és veszélytől

Orbán: A haza véd meg minden bajtól és veszélytől

Nekünk magyaroknak szükségünk van a hazánkra, mert a haza véd meg bennünket minden bajtól és veszélytől – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a budai Várban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) tisztavatási ünnepségén.

Brüsszel további egymilliárd eurós pénzügyi támogatást javasol Ukrajna számára

Az Európai Bizottság pénteken javaslatot tett egy új, egymilliárd eurós makroszintű európai uniós pénzügyi támogatásra (MFA) Ukrajna számára – tájékoztatott a brüsszeli testület sajtóközleményben pénteken.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére