Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Erősre itta magát a Böszme?!

M. Kovács Róbert

2021.04.07. 15:50

A Böszme megint börtönnel fenyegetőzik. Azt már 2006 után bizonyította, hogy a büntetőjogi számonkérés elkerülésében világbajnok, így kevéssé érthető az erkölcsi fölényeskedése...

Furcsán akadozó szavakkal, de egy Marvel-szuperhős kocsmaasztal melletti bátorságával fenyegette meg börtönnel a kormánypárti képviselőket Gyurcsány Ferenc ma a parlamentben.

Ma Magyarországon sokkal kevesebbért, mint amit Önök tesznek, embereket elvisznek és becsuknak. (...) Magukat is el fogják vinni. Nem is olyan soká. Egy év múlva, másfél év múlva, mert maguk nem megvédték a magyarokat, hanem hozzájárultak százak halálához”

– magyarázta

annak a pártnak az elnöke, amelynek a tagjai hónapok óta hergelnek a vakcinák ellen.
Túl azon, hogy Gyurcsány Ferencnek ilyen alapon már régen (lassan 15 éve...) ülnie kellene, a pártjában is körülnézhetne további gyanúsítottakat, vádlottakat keresve. Persze az
meglepő önkritikai húzás lenne a baloldal legkártékonyabb pártjától...
De nem vagyok idealista. Tudom, erre minden normális ember hiába vár. Szerencsére a baloldali politika töketlensége miatt egyre kevesebb esély van arra, hogy a Böszme szavai ne azok maradjanak, amik általában szoktak: ártalmatlan, üres, erőtlen fenyegetőzések.
Persze érdekes lenne megtudni, hogy a brüsszeli jogállamiságba ez a leszámolással való fenyegetés mennyire fér bele...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Forog a világ Bidennel, a pénteki migránsstop rendelet után mégis megemeli a kvótát

Forog a világ Bidennel, a pénteki migránsstop rendelet után mégis megemeli a kvótát

Reszkető vaskézzel kormányozza Biden a világ legerősebb hadseregével is rendelkező Amerikai Egyesült Államokat. Két nap alatt sikerült két egymással – illetve a korábbi ígéretével – teljesen szembemenő álláspontot megfogalmaznia a nyugati világ leghatalmasabbnak tartott vezetőjének. Az is kiderült, hogy a migránsok befogadása jelentősen megterheli az amerikai költségvetést, ugyanis erre hivatkozva nem akarják a beígért 60 ezer fölé emelni a bevándorlók éves befogadási keretszámát.

A szlovének harmada a lehető leghamarabb beoltatná magát

Egy nemrég készült felmérés szerint a szlovének harmada a lehető leghamarabb beoltatná magát a koronavírus ellen – közölte a helyi sajtó vasárnap.

Maradj a Kéken!

Maradj a Kéken!

Ha hétvége vége, akkor képes beszámolót kaptok az Országos Kéktúra valamelyik szakaszáról.

Gyurcsány hazugságmódszertana ma is irányadó

Gyurcsány hazugságmódszertana ma is irányadó

Most, hogy Gyurcsány kiadta az új jelszót, miszerint ő, a pártja és a hozzá kötődő baloldali ellenzék kifejezetten oltáspárti, s aki ennek az ellenkezőjét állítja, az lop, csal, hazudik s egyéb gazságokra is képes, újfent munkához látott Komáromi Zoltán, a Demokratikus Koalíció szinte legnagyobb egészségügyi hergelője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére