Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány bohóca 100 milliót is kalapozna

Horváth K. József

2021.05.23. 18:00

Alig telt el egy nap, s Jakab Péter máris igazolta a miniszterelnök igazát: Gyurcsány Ferenc társulatában igenis ő a bohóc, akinek ugyan „fogalma sincs szakmai kérdésekről, de ügyesen vet bukfencet, meg jól csinálja a cigánykereket.”

Emlékezetes, a Gyurcsány-koalíció csörgősipkását 9,6 millió forintra büntette Kövér László házelnök, mert a parlamentben ficsúrnak nevezte a fideszes képviselőket és a házelnököt.

S hogy a krumpliszsákozás, a ficsúrozás, s a többi elborzasztó parlamenti produkció mennyire megfelel a cigánykerekezésnek és bukfencezésnek, arra Jakab friss bejegyzése a legjobb megerősítés. Ez ugyanis nem más, mint a kalapozás. Kéregetés a „produkciók” után. „Köszönöm, ha a „tetszik” gomb megnyomása mellett anyagilag is tudjátok támogatni, hogy álljuk a büntetéseket és támadni is tudjunk”. Aztán bemond még egy bohóctréfát: „Ha százmillióra büntetnek, akkor sem tudnak elhallgattatni!”” – írja a Facebookján.

Amivel több dolgot is állít egyszerre. Például azt, hogy akkora a támogatottsága, hogy még ilyen hatalmas összeget is képes összegyűjteni közadakozásból. Magyarán törvényes eszközökkel nem lehet alpári, parlamenti munkához méltatlan magatartását megrendszabályozni.

De az is lehet, hogy Jakab jól tudja, bármit mondhat szabadon. Sőt, személyre szabott feladatként is elláthatja a rendszeres kormánysértegetést, mert a Gyurcsány-koalíció mögött álló globalista hatalom illegálisan számolatlanul önti a pénzt a törvényesen megválasztott, többmilliós szavazó által támogatott Orbán-kormány elmozdításához.

Jakab esetében bármiről is legyen szó, a hangsúly a törvénytelenségen van. A bohócnak, az udvari bolondnak mindent szabad. Még a legitim kormány ellen törvénytelen eszközökkel fellépni is.

Kérdés, szabad-e pusztán a gyűlölködést akár egy forinttal is támogatni? Megy-e a világ azzal elébb? Hiszen aki ellenzékben bohóc, azt kormányon sem lehet komolyan venni.

Miközben közös életünk, Magyarország sorsa a tét.

21 05 23 HKJJakabFavebook

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére