Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány az örök készülődő, már Mikuláskor ünnepli a karácsonyt

Horváth K. József

2020.12.05. 15:45

Gyurcsányék mintha előre hozták volna a karácsonyt. Már Mikuláskor ünnepelnek. Erről árulkodik a pártelnök friss Facebook-bejegyzése.

Nem a kormány bukását ünneplik, bár ezt szeretnék leginkább. Még talán tűzijátékot is rendeznének. Már amilyet ők tudnak. Mint 2006 augusztus 20-án. Emlékeznek? Négy halott, 300 sebesült. Így tudnak ők tűzijátékot szervezni.

A kormány pedig pechükre nagyon is stabil. Bár mindent elkövetnek, hogy aláássák a tekintélyét. Hazudnak reggel, délben meg este, hergelnek, kamuvideóznak, de csak nem akar megbukni.

Ünnepelni azonban akarnak. Ha nem is a győzelmet, mert az ugye még a Holdban van, s híreink szerint ott is marad. De az ünneplésre – úgy érzik – van okuk, mert a kormány Gyurcsány szerint „megroggyant”. Ahogy Fletó fogalmaz: „Egy dolgunk maradt. Készülni. (Eddig mi a frászt csináltak? – a szerző.) Nem a győzelemre önmagában. Kormányozni ezt a többre érdemes országot. Hazánkat. Magyarországot.”

Őrült beszéd, de van benne rendszer, ahogy olvashatjuk a Hamletben.

Az nem számít, hogy a kormány egyáltalán nem roggyant meg, bármennyire is szeretnék az elmúlt napok történéseit így beállítani. De Ferencnek már ez is elég. Mer kicsi lenni. Számára már a készülődés is örömet okoz. Igaz, advent van, a készülődés csillagszórós, gyertyafényes, pirosmasnis időszaka. Bár egy ateistának a Kisjézusra való várakozás semmi örömet nem jelent.

Annál többet viszont a hatalomra való készülődésé. Ezért akarnak kormányozni. Ferenc testvér a hírek szerint újból beiratkozott egy autósiskolába, hogy felújítsa vezetési tudományát, amit már egyszer ugyan megtanult. Akkor azonban nagy bukás lett belőle, a választók millióival karambolozott.

„Kormányozni. Hazánkat. Magyarországot” – mondja patetikusan. De vajon mennyit ér Gyurcsány szava, ha ilyeneket beszél? Talán, mint Biberaché. „Ott van a haza, hol a haszon” Ahogy Kun Bélánál, Rákosinál, Kádárnál is ott volt. Amikor a magyarok maguk dönthetnek, akkor nem a kommunistákat választják.

Hiába készülődnek.

Lehet persze ennek a nehéz politikai helyzetnek örülni, lehet reménykedni abban, hogy az EU-val kenyértörésre kerül a sor, s a magyarok elégedettlenségükben majd jól elzavarják a kormányt. A fene a gusztusát, aki krízishelyzetben nem a magyaroknak szurkol.

De nem fogják elzavarni. Akármit döntenek Brüsszelben, Orbán marad.

Lehet azt mondani, hogy megroggyant. Annyi rosszat mondott már Gyurcsány Orbánra, a kormányára, hogy a szavai így is, úgy is percek alatt elinflálódnak. Nincs mögötte se hitelesség, se erő. Sunyin az EU-tól, meg a migránsoktól várja, hogy kikaparják neki a gesztenyét. Mert az nyilvánvaló, hogy önerőből nem megy s később se fog menni.

Mert millióknak egyáltalán nincs ellenére, ha Gyurcsány vagy klónja az örök készülődés állapotában marad.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nem sokáig láthattuk a honi sajtó megfelelő érzékenységgel megáldott felületein a címlapra kínálkozó hírt: „orosz zászlóból formált koreográfiát a ferencvárosi tábor az Újpest elleni meccs előtt.” Az írás nyilván osztatlan rettegést aratott az ilyesmire fogékonyak körében, ám a szenzációs anyagot később törölték.

Vegyi fegyvert vetett be az ukrán hadsereg az oroszok szerint

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz katonai szóvivő pedig bejelentette, hogy „önkéntes rohamosztagok” elfoglalták Mihajlivka települést Donyeck város közelében.

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

Hónapok óta tart a rendszerváltás óta kirobbant legnagyobb kampánypénzbotrány, amely a dollárbaloldalhoz kötődik. A Kutyapárt elnöke, Kovács Gergő a Klasszis Klub című műsorban vallott a guruló dollárokról: szerinte mindenki tudja, hogy nagy külföldi támogatóktól jött a pénz, amit a baloldal kampányra költött.

Gyerekeknek nyomja a BLM-propagandát a Disney

Korán kezdik az agymosást a cégnél.

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Vajon eljött annak az ideje, hogy az LMBTQ már a gyermekeket molesztálókat is védelmébe veszi?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére