Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány a kocsmafórumán alázta meg a 2006-os rendőrterror kilőtt szemű áldozatát

888.hu

2021.08.11. 15:55

Gyurcsány propagandarendezvényén Nagy László is jelen volt, akinek kilőtték a szemét.

 

Kedd este Gyurcsány Ferenc „Fussunk össze Budapesten, fiatalok!” címen tartott fiatalok számára fórumot az egyik fővárosi szórakozóhelyen.

És úgy tűnik, hozta is a formáját.

Skrabski Fruzsina filmrendező a közösségi oldalán számolt be a történtekről.

„Tegnap Gyurcsány Ferenc egy fórumot tartott. Mivel 2006-ról szerettem volna interjút készíteni vele, először megpróbáltam e-mailen elérni, de elutasított, utána odamentem hozzá három áldozattal, de félrelöktek, majd Manninger Miksa, a Mandiner munkatársa kérdésére válaszolva a volt miniszterelnök kifejtette, hogy ez csak egy narratíva, hogy ő felelős, ekkor kiabáltam be, hogy itt van személyesen egy áldozat, Nagy László, akinek kilőtték a szemét” – írta közösségi oldalán Skrabski.

„Aztán azt magyarázta, hogy itt van ez az alak, megmosta a haját – ott ez úgy jött le, hogy megpróbálja nevetségessé tenni. Nagy László és én sem voltam soha előtte Gyurcsány-fórumon, tehát nem igaz, hogy őt bármikor máskor provokáltuk volna.

Most is próbáltam a legális csatornákon eljutni hozzá, de nem nyilatkozik, nem mer, és személyeskedéssel próbálja meg elleplezni a felelősségét, hogy 2006-ban két hónapon keresztül kínozták magyar emberek százait. Megverték őket, kilőtték a szemüket, megalázták őket. Van, aki emiatt öngyilkos lett, sokan lelkileg, fizikailag tönkrementek. Gyurcsány ezen viccelődött tegnap”

– olvasható a bejegyzésben.

Nagy Lászlóra 15-20 méteres távolságból egy rohamrendőr fejre célzott lövést adott le.

A férfi a találattól a bal szemére teljesen megvakult.

Nagy László a Hír TV-nek korábban azt mondta, nagyon fontos, hogy a 2006-os eseményeket soha ne felejtsék el a magyar emberek. Szerinte semmi jóra nem számíthatna az ország, ha Gyurcsány Ferenc vagy felesége hatalomra kerülne.

Ha nem beszélünk róla, akkor ez tényleg hatalomra kerül. Szépen tud mosolyogni, szépen tud megint hazudni.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére