Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány, a gonosz

HKJ

2020.04.10. 18:00

Halleluja! Úgy izgultam, hogy Nagypénteken nem fog a mi Fletónk témát találni, amivel hergelhetné, lázíthatná az embereket a kormány ellen, amely ugye szerinte bűnösen vezeti a védekezést, szavai szerint „őrmesteri” stílusban.

Soros forint elleni mesterkedését mégsem csesztetheti, mert ha ne adj’ isten bedől a forint, vele együtt az ország, akkor Fletó készen áll a lepkehálóval, hogy a gazdátlanul lebegő hatalomra gyorsan lecsapjon. Nagy spanok ők Gyuri bácsival. Bár tudja Ferenc testvér, hogy nem lesz ebből semmi, mert a kormány a lakosság 90 százaléka szerint nagyon is jól kezeli a krízist, de azért úgy gondolja, hogy a vak tyúk is talál szemet. Márpedig, ha valakinek fejére esik a terépcsecső, akkor akár még vak tyúk is lehet belőle.

Gyurcsány azonban leleményes. Bármilyen jól teljesít is a kormány, neki semmi nem elég. Gonosznak született. Ha már nemzetközi szinten is irigylésre méltó Magyarországon a fertőzöttek száma, ezzel együtt a kormány kríziskezelő teljesítménye, akkor az egészségügy más területeiben kezd el turkálni.

Így: „Legalább két hete hallom különböző szakorvosoktól, hogy a koronavírus miatt el nem látott más betegségekből nagy baj lesz.

Elviszik az eszközöket, nem tudnak onkológián nyaki ultrahangos vizsgálatot végezni, nem vehetnek fel indokolt esetben se betegeket. Mondják, az igazi baj lassan itt lesz. És aztán olvassuk, hogy növekszik emiatt az indulat az orvosokban és betegekben is. Okkal. Ha úgy próbálnak meg kezelni egy bajt, hogy közben talán még nagyobbat okoznak ezreknek, akkor az nem válságkezelés, hanem egy új válság előidézése. Iszonyatos a fejetlenség. És ez nem csak az egészségügyi vezetés bűne. Az övék is.

De végső soron a kormányfő bűne, hiszen ő vezeti tábornokként a védekezést.

Egyelőre őrmesteri stílusban és minőségben.”

Érdekes, hogy mindez csak neki tűnik föl, a sok millió magyarnak, a sok száz történetesen onkológián vagy másutt fekvő betegnek például nem. Ők a krízisre figyelnek, meg az elhárításra, nem a bajkeverésre.

„Növeli, ki elfedi a bajt” – mondja Illyés. És az vajon mit csinál, aki ott is bajt keverne ilyen súlyos világjárvány idején, ahol hál’ istennek nincs? Még nagyobb bajt? Igen, azt.

És milyen ember az ilyen ember önök szerint?

Gaz? Dudva? Muhar?

Nyertek!

A magyarok elsöprő többsége legalábbis már rég óta így gondolja! S mennél több az ilyen gonosz ötlet, ez a kör csak annál nagyobb átmérőjű lesz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére