Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gulyás Márton elismerte, hogy a tevékenységét külföldről finanszírozzák

888.hu

2022.09.08. 12:50

A balliberális aktivista a Telex-szel beszélgetett többek között a Partizán nevű csatornájának pénzügyi helyzetéről és anyagi struktúrájáról. Ebből kiderült, hogy a csatorna több tízmilliós támogatásokat kapott külföldről a kampányidőszakban, melyek között lehetnek amerikai pénzek is.

 

A kérdezőt érdekelte, hogy milyen arányban vesznek részt a működtetésében a támogatók, hirdetők, nagyobb donorok.

A következőt válaszolta:

 

A Patreon az egy nagyon fontos láb, az nagyjából ilyen egynegyed-egyharmad közötti mennyiségét adja a bevételeknek.
Megint egy nagyjából ekkora rész jön Patreontól függetlenül, közvetlenül a bankszámlára különböző kisebb-nagyobb donoroktól, és azért nagyjából a felét a működésünknek – vagy valamivel több mint a felét – azért az a nagy donorok, nagy pályázatok teszik lehetővé.”

 

Utóbbira megerősítette, hogy egy svéd alapítványhoz adtak be pályázatot, őket „nagy támogatóinak” nevezte. Valamint volt egy nagyobb pénz, melyet a The National Endowment for Democracy (NED) nevű szervezet biztosított a számukra a választások előtt. Hozzátette, hogy van több alapítvány is, illetve van több helyre is beadva pályázatuk.

 

Gulyás Márton azt is nyilvánvalóvá tette, hogy ezen pályázatok és külföldi források beszerzése nagy tervezést és előrelátást igényel a részükről, melyet kényelmetlennek érez, de szerinte „nem nagyon van más lehetőség”.

Mindemellett Gulyás elmondta, hogy a Partizán együttműködött a baloldali kampány háttércégeként működő, a korábbi szocialista kormányokban érintett figurákhoz (Szigetvári Viktor, Ficsor Ádám) köthető DatAdattal.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az amerikai kongresszus végső jóváhagyást adott az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényhez

Az amerikai képviselőház csütörtökön végszavazáson is megerősítette az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényt, amelyet azért kezdeményezett a Demokrata Párt, mert attól tartottak, hogy az alkotmánybíróság szerepét betöltő amerikai legfelsőbb bíróság eltörölheti az ilyen házasságokat országszerte legalizáló 2015-ös döntést.  

„Aki feladja a béke iránti erőfeszítéseket, az a történelem rossz oldalára fog kerülni”

Magyarországnak ugyanúgy ki kell tartania most a békeerőfeszítések mellett, ahogy kitartott a kerítés, az oltás és a munkahelyek megvédése mellett, azokért is támadtak, de a végén kiderült, hogy nekünk volt igazunk – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter csütörtökön Budapesten, miután átvette a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Szellemi Honvédő díját.

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Halász János pedig ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez a dollárbaloldallal szemben.

Egy újabb könyv, amely a transzneműséget népszerűsíti a fiatal lányoknak

„Ha még nem mentél át a pubertáson, az orvos felajánlhat olyan gyógyszert, amely késlelteti a tested változásait, így több időd lesz elgondolkodni a nemi identitásodon” – írja a könyv egyik részlete.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére