Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Finoman szólva Gyurcsányné nem az egészség mellett agitál

HKJ

2020.03.20. 20:25

„Felgerjedt szittya vérem/ S rászóltam Törpe-fejűre:/ Hát maga megbolondult, / Hát maga megbolondult, / Hogy mindent kétszer mond, kétszer mond?” – idézhetnénk Karinthy Frigyes Adyt karikírozó stílusparódiáját.

Nemrég Dobrev Klára tette közzé videóját közösségi oldalát – véletlenül – ugyanerről a témáról. Ha megbocsátják, azért a lényeget idemásolom:

„Nincs elég teszt. Nem győzöm hangsúlyozni, hetek óta mondja a Demokratikus Koalíció is azt, amit a világon mindenki már felismert. Tömeges és nagyon nagy számú teszteléssel lehet csak megállítani ebben a pillanatban a vírust. (…) Nem tudom, miért késlekedik a magyar kormány. Egész Európában nálunk végezték el a legkevesebb tesztet. Alig több, mint 2000-et a mai napig. Márpedig ennél tízszer, sőt, ha lehet akkor százszor többre lenne szükség.”

Hogy kettő helyett több, mint 3000 ezer teszt készült eddig, az legyen Dobrevék pitiánersége. A kormány egyáltalán nem késlekedik. Azt teszi, amit korábbi cikkünkben – olvashatták ­– az Egészségügyi Világszervezet ajánl. Azért nálunk a legjobbak a járvánnyal kapcsolatos egészségügyi adatok Európában, kontinensünk nyugati felén, amire Dobrev hivatkozik pedig a legrosszabbak.

Aki mást mantráz, az nem a magyarok érdekeit szolgálja. Finoman fogalmazva nem az egészség mellett agitál.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Úgy veszik a politikusok az LNG-hez köthető részvényeket, mintha nem lenne holnap

Úgy veszik a politikusok az LNG-hez köthető részvényeket, mintha nem lenne holnap

Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns pedig olyan vállalatokba fektet, amelyek az óceánon keresztül szállítják az energiahordozókat.

A baloldal oktatási „professzora”, avagy Kunhalmi újabb durva helyesírási hibája

A baloldal oktatási „professzora”, avagy Kunhalmi újabb durva helyesírási hibája

Ismerjük a mondást: „Az elefánt nehezen tanul és könnyen felejt”. Ez az ormányossal szemben elnéző, kedves gondolat nekem – tisztesség ne essék – ma reggel Kunhalmi Ágnessel kapcsolatban jutott eszembe, aki a pedagógusok sztrájkjáról készült napirend előtt felszólalását harangozta be a Facebookon.

Jobboldali fordulat világszerte

Jobboldali fordulat világszerte

Mindenkinek elege lesz lassan a baloldalból?

Titoksértéssel gyanúsítják a Gazprom-érdekeltségbe tartozó vállalat alkalmazottait

Szolgálati titkok megsértésével és Románia ásványkincseiről szerzett minősített adatok jogosulatlan kiszolgáltatásával gyanúsítja a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni román ügyészség (DIICOT) az orosz Gazprom Nyefty által ellenőrzött szerb NIS Petrol több alkalmazottját – írta kedden az Adevarul hírportál.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére