Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felvette a csokot Tóth Bertalan!

888.hu

2021.02.11. 14:00

Mert ugyebár olyan rossz a kormány családpolitikája.

Korábban a 888 is megírta, hogy Tóth Bertalan felvette a csokot. Az MSZP-elnök most Baranya megye egyik legszebb részén élvezi belőle a panorámát.

Néhány évvel ezelőtt még gaz nőtte be annak a teleknek a bejáratát, ahol immár egy szürke fémkapu zárja el a kíváncsiskodók szeme elől a szocialista pártelnöki házat Pécsett, a Donátusban. A Mecsek-oldalra felkúszó, egykor szőlőkkel teletűzdelt városrész a megyeszékhely egyik legfelkapottabb lakóövezete, ahol sorra épülnek a szebbnél szebb otthonok, társasházak. Nem véletlenül, hiszen szinte karnyújtásnyira van innen a Mecsek, miközben a belvárost is néhány perc alatt el lehet érni autóval, sőt még buszjárat is szolgálja azokat, akiknek esetleg a bérelt Volkswagen Sharanjuk – amilyen Tóth Bertalannak is van – meghibásodna a hegymenetben. A Tóth által választott telek ráadásul – ahogy ezt kívülről meg lehet ítélni – kitűnő panorámával is szolgálja birtokosát: a Mecsekre és a városra egyaránt kiváló kilátás nyílhat onnan, illetve esténként a fényjátékot játszó tévétoronyban is gyönyörködhet a pártelnök – számolt be a Bama.hu.

A vagyonnyilatkozatából kiderül, hogy 2020-ban felerészben vette a 154 négyzetméteres pécsi családi házat.

A portál információi szerint a ház egy olyan területen található, amelynek közös bejárata van több lakóingatlannal, és együttesen vélhetően több ezer négyzetméteres területet ölelhet fel, aminek köszönhetően odabent nyugodtabb lehet a lakóközösség élete, kissé elszeparáltan másoktól. Az ingatlanbazar.hu-ról rövid kutakodás alapján az derült ki, hogy egy 140–160 négyzetméteres új építésű ingatlan 70–90 millió forintba kerül a környéken, a Mecsek oldalában.

A történet azonban itt még nem ér véget, úgy tűnik, a ház igen szocialistaközeli.

A földhivatali dokumentumok szerint az ingatlan előző tulajdonosa a Castrum-Pécs Kft. volt, amely több szálon is kötődik a szocialistákhoz. Egyik tulajdonosa ugyanis az a Lusztig Péter egykori szocialista országgyűlési képviselő, aki a kommunizmusban a Belügyminisztérium alkalmazottjaként volt operatív tiszt, alosztályvezető, főkapitány-helyettes és baranyai főkapitány. Lusztig cége néhány éve egy pécsi üzletet is nyélbe ütött az MSZP-vel. A Castrum-Pécs Kft. volt az, amelyik – az azóta sem cáfolt sajtóhírek szerint – 2016-ban megvásárolta a szocialista párt pécsi székházát – írja a Bama.hu.

Tóth azonban a sajtó megkeresésére természetesen nem árulta el a vételárat, „üzleti titokra” hivatkozva...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére