Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felismerték Lacknert a kokainos botrányvideó főszereplőjében

M. Kovács Róbert

2021.03.01. 12:10

Mégpedig a kispesti baloldal propagandalapja... Ezt hívják balf888ságnak.

Legközelebbi ismerősei sem nagyon akarták felismerni a kispesti szocik egykori képviselőjét, Lackner Csabát azon a videón, amelynek révén 2019-ben kirobbant a botrány.

A felvételen egy ismeretlen, de Lacknerre a megszólalásig hasonlító férfi „fehér poros” zacskót lóbál, és „csíkokat” húz ki.

Ez, ugye, a legfőbb oka, hogy az ügyben egyelőre legfeljebb ismeretlen elkövetőt gyanúsíthatnak kábítószer-fogyasztás és komoly kispesti korrupció gyanújával.

Gajda Péter kispesti polgármester se nagyon akarta felismerni a felvételen Lacknert, akivel még fociztak is együtt.

Az azonosság kérdése pedig ebben az ügyben hatalmas jelentőséggel bír.

Éppen ezért érthetetlen, hogy

a kispesti szocialistákhoz köthető helyi propagandalap, a Kispesti Magazin most mégis hirtelen felismerte, hogy a felvételeken szereplő férfi az a Lackner Csaba,

aki most éppen magánvádas büntetőeljárásban ítéltette el rágalmazásért Dódity Gabriellát, a kispesti Fidesz–KDNP frakcióvezetőjét, mert a képviselő egy Facebook-kommentben „fehér poros orrokat” és „csíkokat” emlegetett.

Mint megírtuk: a közvéleménynél minden biztosítékot leverő (Dódityot rágalmazónak kimondó) ítélet után

humorára talált az „elítélt”, és kispesti díszpolgárnak jelölte a kokainos videón szereplő „Lackner Csaba önkormányzati képviselőre megtévesztésig hasonlító személyt”.

A felterjesztés indoklásában pedig még egyszer külön hangsúlyozta, hogy a már szinte mindenki által ismer botrányvideóból kivágott fotón szereplő férfit javasolja kerületi díszpolgárnak, hiszen a hihetetlen nézettségre szert tett videóban szereplő személy

rendkívül sokat tett Kispest hírnevének öregbítéséért, a kerület sajtóban való megjelenéséért”.

 

De úgy tűnik, nincs rosszabb tanácsadó a sértett hiúságnál. A kispesti baloldal úgy érezte, vissza kell támadnia Dódity cinikus gegjére, meg is a jelent a szocialisták helyi lakájpropaganda-lapja, a Kispesti Magazin Facebook-oldalán egy „nyílt levélnek látszó üzenet”, amelyben a díszpolgári cím méltósága miatt kezdenek aggódni.

Legyünk elegánsak, és ne kezdjünk el olyan kényelmetlen kérdéseket feltenni a kispesti szocialisták helyi propagandistáinak, hogy

vajon amikor egy Lackner Csabára hasonlító személy százmilliós lenyúlásról beszélt a videón, akkor miért nem aggódtak Kispest méltóságáért...

Azt azonban köszönjük meg nekik, hogy ők

végre elismerték: szerintük Lackner Csaba látható a felvételeken.

Ugyanis ezt írják:

„Mint ismert, a képviselőnő még 2019 tavaszán »fehér poros orrokat« és »kihúzott csíkokat” emlegetett Lackner Csaba, akkor még MSZP-s önkormányzati képviselővel kapcsolatban egy Fb-kommentben. Lackner ennek alapján perelt.

Ez az ítélet most nagyon fájt Dódity Gabriellának, hiszen biztos volt a dolgában, azt gondolta, elég, ha tényleges bizonyítékok nélkül, mint már sokadszor, visszamenőleg megvádol valakit.”

(Bocsánat, de itt muszáj megállni röhögni: ők azonosítják a felvételen Lacknert, és ők követelnek bizonyítékot... a jelek szerint arrafelé az arcbőr vastagsága és a jogtudás mértéke fordítottan arányos... – a szerk.)

Az ítélet utáni napon mérgében, bánatában, sértettségében, vagy ki tudja miért, Dódity Gabriella üt egy nagyot, és Fb-bejegyzésben Kispesti Díszpolgári címre javasolja Lackner Csabát.”

Megismételjük:

Dódity nem Lacknert jelölte, hanem a rá megszólalásig hasonlító, a botrányvideóban szereplő személyt, aki a Kispesti Magazin szerint Lackner Csaba.

Ehhez sok mindent már nem kell hozzátenni. Talán csak annyit, hogy a kispesti fideszes frakcióvezető,

Dódity Gabriella azért helyreigazítást kér a Kispesti Magazintól,

még mielőtt Lackner Csaba olyasmiért is beperelné, amit nem is mondott...

Ellenben, ha már itt tartunk, várjuk,

vajon az igazi Lackner Csaba mikor pereli be – ígéretéhez híven – a róla valótlanságokat terjesztő Kispesti Magazint.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gyurcsányék fake news-gyára már közvélemény-kutatásokat is végez

Gyurcsányék fake news-gyára már közvélemény-kutatásokat is végez

Érdekes videó bukkant fel a minap a Facebookon, amely tanúsága szerint a Demokratikus Koalícióhoz (DK) köthető ezalenyeg.hu pártpreferenciára is kitérő közvélemény-kutatásnak álcázott kormányellenes uszítást folytat. Tudjuk, bevett szokás, hogy egyes sajtótermékek megbíznak szakértő intézeteket egy-egy kutatás elvégzéséhez, azonban itt egyértelműen egy propagandaportál végzi el ezt a munkát. Éppen ezért a 888.hu kérdésekkel fordult az érintettekhez, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot, valamint a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot is megkérdeztük, hogy megtudjuk milyen szabályoknak kell megfelelni ilyen esetekben.

Fülöp herceg koporsóját az általa tervezett terepjárón fogják szállítani

Fülöp herceg koporsóját az általa tervezett terepjárón fogják szállítani

Végső búcsút vesznek ma délután Fülöp edinburghi hercegtől, II. Erzsébet brit királynő múlt pénteken elhunyt férjétől. A herceg óriási autórajongó volt, több jármű tervezésében részt vett, és már évekkel ezelőtt eldöntötte, hogy a temetésén pontosan milyen autóval szállítsák a koporsóját.

Nagy Tímea a 888.hu-nak: Ha csak egy embert tudtam rábírni az oltásra, már megérte

Nagy Tímea a 888.hu-nak: Ha csak egy embert tudtam rábírni az oltásra, már megérte

Megtisztelőnek tartja Nagy Tímea, hogy több sportnagysággal egyetemben az oltási kampány egyik arca lett. A kétszeres olimpiai bajnok párbajtőröző szerint a jelenlegi, nem éppen rózsás helyzetből a vakcina jelenti az egyetlen kiutat

Kocsis Mátét is beoltották

„Ne higgyenek azoknak a baloldali politikusoknak, akik bizonytalanságot keltenek, mindegyik vakcina jó! A keletiek is.”

Jakab „Cringe Jackson” Péter lassan Gyurcsányabb lesz Gyurcsánynál

Jakab „Cringe Jackson” Péter lassan Gyurcsányabb lesz Gyurcsánynál

Gyurcsány is gagyi volt anno, de ez minden határon túlmegy.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére