Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felfüggesztették az MSZP-s Tóth Csaba mentelmi jogát

888.hu

2022.03.10. 19:00

Az Országgyűlés csütörtökön döntött Zugló országgyűlési képviselőjének, Tóth Csabának a mentelmi jogának a felfüggesztéséről. Tóthot befolyással üzérkedés bűntettével és más bűncselekményekkel gyanúsíthatják meg rövid időn belül – írja a Magyar Nemzet.

 

Az Országgyűlés csütörtöki ülésén a képviselők megszavazták Tóth Csaba MSZP-s képviselő mentelmi jogának felfüggesztését, amelyet Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezett befolyással üzérkedés bűntettének és más bűncselekmények gyanúja miatt.

Az ügy hátteréről elsőként a Magyar Nemzet írt, annak előzménye, hogy Tóth Csaba és Horváth Csaba 2016-ban

a Zuglóban a tervezett fizetős parkolási rendszer üzemeltetésére kerestek egy gazdasági társaságot, amellyel túlárazott vállalkozói díjban állapodtak meg, és a nyereség felére igényt tartottak.

 

Fuzik Zsolt, a zuglói parkolási cég egyik befolyásos munkatársa a nyomozók előtt részletesen beszámolt arról, hogy ki, mikor, milyen összegű korrupciós pénzt kapott a SIS Parking Kft. profitjából. A férfi vállalta a hazugságvizsgálatot is.

A poligráf szerint Fuzik igazat mondott, amikor a bűncselekmények részleteiről beszélt. A kifizetéseket fiktív számlák kibocsátásával fedezte a SIS Parking Kft.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére