Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Facebook-oldalán lázított a Gyurcsány-párti képviselő

888.hu

2020.03.20. 19:31

Szerinte mindenki hazudik.

Nagyot ment közösségi oldalán Varga Zoltán, DK-s országgyűlési képviselő csütörtökön, aki Orbán Viktor miniszterelnök egyik videóját elemezte minősíthetetlen stílusban és vádolt meg mindenkit hazugsággal.

Varga, a szexbotrány miatt lemondó Gréczy Zsolt helyére került az Országgyűlésbe, és jelenleg a Gyurcsány-párt egyik egészségügyi szakpolitikusa.

Varga a frusztrációját Facebook-oldalán igyekezett kiírni magából és nemes egyszerűséggel a kormány és az operatív törzs ellen lázított a koronavírus-járvány kellős közepén.

Bár a poszt mindössze néhány órát volt elérhető – Varga vélhetően észbe kapott, hogy kijelentései kimerítik a rémhírterjesztés tényállását – de a Vadhajtásoknak sikerült megszerezniük az írást.

Varga szerint „az életéért fut az ország” és „a kórházak pincéiben a szervizesek leselejtezett intenzív lélegeztetőket próbálnak legalább halovány működésre bírni”. Szerinte mindeközben „hallgatjuk az operatív törzs éppen esedékes hazugságait.” Varga annak a véleményének is hangot ad, hogy már akár tízezren is elkaphatták a vírust.

Ami feltűnő, hogy senki nem ragad vasvillát, és kergeti őket üvöltve a Dunának, holott mindenki tudva-tudja: HAZUDNAK!

– írta.

Varga azt is nehezményezte, hogy a hoztunk be gyorsteszteket Magyarországra.

Bár, amikor ez az iromány megszületett, akkor még nem tudhatta, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) magyarországi irodavezetője épp ma mondja majd el, hogy a szervezet álláspontja szerint jelenleg nincs értelme Magyarország teljes lakosságát szűrni, a teszteket csak a gyanús esetekben érdemes elvégezni, vagyis azoknál, akik tüneteket mutatnak vagy találkoztak koronavírusos fertőzöttel. De Varga azt azért figyelembe vehette volna, hogy a DK által példaértékű tartott nyugati országokban sem tesztelik halomra az embereket.

Csak gratulálni tudunk!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére