Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezek az emberek utálják a Nyugatot

Filipp Dávid

2020.06.16. 15:20

Nézem az Egyesült Államokból és Nyugat-Európából érkező videókat.

Megvadult emberek habzó szájjal mennek neki történelmi személyiségek szobrainak. Lefestik, ledöntik, majd a folyóba hajítják azokat.


Az Egyesült Államokban a konföderációhoz köthető személyek szobrait tüntetnék el már évek óta, néhányat már el is távolítottak, Nagy-Britanniában Winston Churchill és Abraham Lincoln szobrát rongálták meg a napokban, Franciaországban pedig már Napóleon és Charles de Gaulle szobrának eltávolítását követelik radikális baloldali, bevándorláspárti szervezetek. Belgiumban pedig Julius Caesar szobrának mentek neki.

Minden birodalomnak meg vannak számlálva a napjai, és úgy néz ki, hogy a Nyugatnak most jött el az ideje, ugyanis tele van olyan emberekkel, akik gyűlölik és megvetik.

Gyűlölnek mindent, ami hozzá kötődik, a történelmét, a gazdasági berendezkedését, a kultúráját és a szabadságát is.
Képtelenek ugyanis felfogni, hogy mindazt, amiben élnek – a jólétet, a biztonságot, a szabadságot –, azon emberek múltbéli tevékenységeinek köszönhetik, akik történelmi meglincselését követelik most, személyüket kitörölnék az emberek tudatából. Ha pedig fel is fogják ezt, akkor szégyenkeznek emiatt. Olyan dolgok miatt sütik le a szemüket, amik elkövetésében semmilyen szerepet nem vállaltak, közük nem volt hozzá.
Természetesen a szobordöntögetők között vannak olyanok, akik tudatosan lázítják az embereket, és vannak a tudatlanok. Itt van rögtön ez a brit nő, aki egy független rendőri tanácsadó csoport vezetője. Megkérdezték tőle, hogy miért kellene Churchill szobrát eltávolítani. Tudják, hogy mi volt a válasza?
Hogy soha nem találkozott vele személyesen!

Még nem sikerült időpontot egyeztetniük, na.

Minden nagyember életében találhatunk fekete foltokat. Churchill nem azért kapott szobrot, mert voltak mai szemmel nézve vállalhatatlan ideái,
hanem azért, mert legyőzte a nácikat.
Egy átlag fehér liberálisban a bűntudat és szégyen mértéke elképesztő méreteket öltött. Évek óta ugyanazt szajkózzák:
  1. a fehér ember leigázta a fél világot,
  2. a fehér ember rabszolgasorba taszította a feketéket,
  3. a fehér ember a mai napig gyűlöli a feketéket,
  4. Donald Trump, Boris Johnson, Orbán Viktor stb. a fehér felsőbbrendűség megtestesítője, idegengyűlölő, betokosodott.

Ez a gondolatfolyam messzire vezet.

Ennyi erővel az Egyesült Államok fővárosát is át kellene nevezni, hiszen George Washington is rabszolgatartó volt. De nem emiatt neveztek el róla egy várost, és tették halhatatlanná szobrok formájában. Hanem azért, mert megnyerte a függetlenségi háborút, szerepet játszott az Egyesült Államok alkotmányának megírásában, majd az elsők között írta alá a dokumentumot.

Hunyadi János szobrait is tüntessük el gyorsan, hiszen Nándorfehérvárnál mégiscsak megállította az iszlám terjeszkedőket.

Minden történelmi személyiséget a saját korának mércéjével kell megítélni.

Milyen alapon törünk pálcát olyan emberek felett, akik 50, 100, 200 évvel ezelőtt éltek?

A világ olyan gyorsan változik, hogy ami tegnap még elfogadott volt, ma már nem felel meg a liberálisok által felállított erkölcsi és morális elvárásoknak. Gondoljunk csak arra, hogy pár évvel ezelőtt, ha valaki azt mondta, hogy 70 nem létezik, hülyének nézték. Most ennek az ellenkezőjét állítani felér egy öngyilkossággal, nyilvános lincselést vonz maga után. Tíz évvel ezelőtt még nem volt semmi baj azzal, ha egy 10 éves gyerek halloweenkor indiánnak öltözött, most ez rasszizmusnak számít.

Jogosan merül fel a kérdés: ha a tősgyökeres európaiak ennyire gyűlölik a civilizációnkat, vajon mire számíthatunk az „újeurópaiaktól”?

Volna egy tippem...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére