Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez az, amitől Soros epeömlést kap

Horváth K. József

2020.05.22. 18:30

Fantasztikus véleményözön kísérte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár Facebook-oldalán az Európai Bíróság tranzitzónákra vonatkozó döntésével kapcsolatos kormányreakciót.

A bírósági döntés ugyanis azt sugallja, hogy Magyarország a saját területén bírálja el az ott, már a tranzitzónában tartózkodó illegális menekültek bevándorlási kérelmét. Csakhogy az ország területére megérkezett migránsokat kitenni csak nagyon nehezen vagy talán már egyáltalán nem is lehetne. Ezért a kabinet úgy döntött, hogy felszámolja a tranzitzónákat és csak az ország határain kívül, a külképviseleteken lehet menekültügyi kérelmet benyújtani.

Kovács Zoltán bejegyzésében aláhúzta, a brüsszeli bíróság ítéletével nem értünk egyet, ez az ítélet veszélyes és egész Európát veszélyezteti. Mivel Magyarország köteles betartani az ítéletet, nem tehet mást, mint hogy megszünteti a tranzitzónákat.

Mielőtt idéznénk a kommentekből, álljon itt Orbán Viktor ma reggeli rádióinterjújából egy részlet a probléma lényegéről. A Brüsszel és Magyarország között folyó vita lényegéről ezt mondta a kormányfő: „A vitát úgy hívják, hogy ki dönt arról, hogy kivel éljenek együtt a tagállamok polgárai. Ez esetben ki dönthet arról, hogy mi, magyarok kikkel élünk együtt a saját országunkban? A brüsszeli bürokraták ezt a jogot maguknak követelik. A baloldali ellenzék egyébként ebben támogatja is őket. A magyar kormány és szerintem az emberek elsöprő többsége pedig azt mondja, hogy azt majd mi, magyarok megmondjuk, hogy kivel akarunk, és kivel fogunk Magyarországon, Magyarország területén együtt élni.”

Ez az álláspont teljes mértékben egybecseng annak a több, mint 300 kommentelőnek a véleményével, amit az olvasók Kovács Zoltán Facebookján megfogalmaztak.

Íme közülük néhány:

Sándor: És ez így van jól. Mert ha az EU kifogásol mi a gyökérokot szüntetjük meg. :)

Károly: Ez az úgynevezett „vezércsel„. :) Nagy” Sándor is elismeréssel nyugtázná...

Szilvia: Várjuk a reakciót! Bravúros!

Botond: Az EU nagy öngólt rúgott... Zseniális reakció

Edit: De remélem a kerítés marad? Mert ugye az sem tetszik nekik!

Katalin Zsuzsanna: Végre NEM KELL Őket etetni, itatni, orvosi ellátást biztosítani, őrzést és egyáltalán SEMMIT. Közünk nincs hozzájuk, menjenek amerre látnak. Vége az ingyenes joletnek. Hataroreink vigyázzák az országot, minket. Köszönet érte. SEMMI szükségünk rájuk.

András: Gratulálok, „így bizonyít ismét a magyar„! Nem a mi hibánk, hogy nem tanultak régi-új hiteles történelmet. Ő bajuk, hogy az újkori-jelenből sem felkészültek. Hajrá!

Magdi: Ezek akarnak túljárni Orbán Viktor eszén??? Soha nem fog menni. Már megtanulhatták volna az idióták.

Róbert: Briliáns húzás volt!

Hosszan sorolhatnám még az egyetértő, támogató bejegyzéseket. De a lényeghez ennyi is elég.

Fantasztikus az az egység, amely a kormány döntése és az emberek fogadtatása mögött felsorakozik. Éppen ez az, amitől Soros epeömlést kap, éppen ez az, amivel nem tud mit kezdeni. Ha nincs migráns, akkor nincs hitel, ha nincs hitel, nincs neki kamat, ha nincs kamat, nem tudja kifosztani Magyarországot.

Aljas tervét csak ilyen összefogással lehet megakadályozni.

S ahogy a közvéleménykutatásokból látom, ez az acélos közös akarat csak tovább erősödik.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Vírushíradó

Vírushíradó

Eddig több mint 5,7 millióan fertőződtek meg a világban.

A dzsihadisták szerint a koronavírus Isten büntetése a Nyugatra

Mondjuk a járvány a vallási nézeteket figyelmen kívül hagyva minden országot elért, ráadásul Kínából indult és „keleten” borzalmas pusztítást vitt véghez, de ez bizonyára elkerülte a figyelmüket...

Soros és szervezetei továbbra is a kormányt támadják

Soros és szervezetei továbbra is a kormányt támadják

Amikor „Soros György és szervezetei” a járványügyi készültséget támadják, bizonyítják, hogy számukra nem a védekezés sikeressége a legfontosabb, hanem továbbra is a Fidesz-KDNP-kormány támadása – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön.

Román nacionalisták az úzvölgyi sírkertben ünnepeltek

Román nacionalisták az úzvölgyi sírkertben ünnepeltek

Román nacionalisták közel százfős csoportja ünnepelt csütörtökön, a román hősök napján az úzvölgyi katonatemetőben, látványosan semmibe véve a járványügyi korlátozásokat – tájékoztatott a Székelyhon portál.

Minneapolis lángokban egy antifa tüntetés után

Minneapolis lángokban egy antifa tüntetés után

Épületeket égtek porig, ártatlanokat vernek agyon, és sorra fosztják ki az üzleteket. A tüntetés eredetileg egy fekete férfi tragikus halála miatt robbant ki, de miután a jogosan tüntető békés tömeg hazatért, az kommunista keménymag erről mintha megfeledkezett volna. A tüntetés átterjedt Los Angelesre és Memphisre is.

Kitüntették az első hazai megbetegedést felismerő családorvost

Kitüntették az első hazai megbetegedést felismerő családorvost

Pro Universitate érdemrendet adományozott dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora dr. Palkó Judit családorvosnak, az új típusú koronavírus fertőzés felismerésében nyújtott hatékony munkájáért.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére