Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elbocsátásokkal kampányol a Momentum ex-DK-s képviselője

888.hu

2021.07.19. 13:45

Szarvas Koppány Bendegúz, a Momentum ex-DK-s józsefvárosi önkormányzati képviselője egy kommentben azt írta: „amúgy azt is megígérhetem, hogy 2022 után kormányra kerülve még több embert bocsát el a baloldal, minimum”.

 

Sára Botond korábbi józsefvárosi polgármester július 14-én osztott meg egy bejegyzést, amely a baloldal eddigi teljesítményére világít rá. A posztban kifejtette, hogy a baloldal adókat akar emelni; embereket bocsát el; óvodát zárat be; veszélyeztette a közétkeztetést; elvette a gyerekektől a nyári balatoni táborozás lehetőségét. Ezzel szemben a kormány családi adókedvezményt biztosít; megemelte a csed, gyed összegét; otthonteremtési programot indított; növeli a bölcsődei férőhelyeket; támogatja a gyermekétkeztetést; nyári táborokat szervez gyerekeknek.

„Nahát, a Grund Balatont a kormány szervezte? Nem is tudtam” – írta erre Szarvas Koppány Bendegúz momentumos önkormányzati képviselő. „A többi meg igazából a Pikó-féle kerületvezetés korrupcióellenes tevékenységének fideszes félreértelmezése, a gyermekétkeztetést, amely szerinte nem veszélyeztetve volt, hanem olcsóbb és jobb minőségű lett, mint a korrupt fideszes gyakorlat által korábban biztosított verzió. Amúgy azt is megígérhetem, hogy 2022 után kormányra kerülve még több embert bocsát el a baloldal, minimum – kommentálta a bejegyzést Szarvas Koppány Bendegúz.

Nem meglepő megnyilvánulás ez a Momentum képviselőjétől,

2020 áprilisában például lámpavasra kívánta a fideszes politikusokat, és mindezt ki is írta közösségi oldalára.

Szarvas ellen egyébként jelenleg eljárás folyik hivatalos személy elleni erőszak vádjával.

Van még kérdés?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére